You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Σε κινητοποιήσεις η Παμπειραϊκή Επιτροπή κατά της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ

Σε κινητοποιήσεις η Παμπειραϊκή Επιτροπή κατά της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ

Σε κινητοποιήσεις η Παμπειραϊκή Επιτροπή κατά της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ

Συγκέντρωση στην πλατεία Καραϊσκάκη και στη συνέχεια πορεία προς το Υπουργείο Ναυτιλίας πραγματοποιεί σήμερα η Παμπειραϊκή Επιτροπή κατά της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε κατηγορεί την κυβέρνηση για στροφή 180 μοιρών και εγκατάλειψη των προεκλογικών της υποσχέσεων.

Οπως αναφέρει, αποτελεί πρόκληση για τον λαό, τους εργαζομένους και την κοινωνία η δήλωση του Υπουργού Γ. Σταθάκη ότι «Η κυβέρνηση – το ΤΑΙΠΕΔ περισσότερο – βρίσκεται φυσικά σε διαπραγματεύσεις με την COSCO ώστε να αναζητηθούν όροι και προϋποθέσεις στον ισχύοντα αυτήν την στιγμή διαγωνισμό που μπορούν να αλλάξουν και πρέπει να αλλάξουν, για να γίνουν περισσότερο επωφελείς για την χώρα μας».

Επικαλείται παράλληλα, την αποκάλυψη στο REUTERS από παράγοντα του ΤΑΙΠΕΔ σύμφωνα με τον οποίο οι λεγόμενες τροποποιήσεις θα αφορούν όχι το 67% αλλά το 51% του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών.

“Προκαλεί εντύπωση η σιωπή στους χειρισμούς, στις διαπραγματεύσεις και στην σπουδή της κυβέρνησης να προχωρήσει τον διαγωνισμό και όλο αυτό το διάστημα η κυβέρνηση, οι αρμόδιοι Υπουργοί σιωπούν για το επιχειρούμενο έγκλημα πιστεύοντας άραγε τι; Ότι η διαχείριση του προβλήματος από το αμαρτωλό ΤΑΙΠΕΔ θα πέσει πιο μαλακά και δεν θα ακουμπήσει τις πολιτικές ευθύνες συνολικά της κυβέρνησης;

Η κυβέρνηση, οι αρμόδιοι Υπουργοί, κεντρικά το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, στελέχη του στην Βουλή και στην τοπική κοινωνία οφείλουν να εγκαταλείψουν την ένοχη σιωπή και αφωνία”.

Η Παμπειραϊκή Επιτροπή θα εμποδίσει, όπως τονίζει, με πολύμορφους αγώνες το ξεπούλημα του ΟΛΠ.

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı