You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Σε ετοιμότητα όλα τα σχολεία του Κορυδαλλού

Σε ετοιμότητα όλα τα σχολεία του Κορυδαλλού

Σε ετοιμότητα όλα τα σχολεία του Κορυδαλλού

3 μεγάλα αθλητικά έργα ανακοινώνει ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης

Έτοιμα να υποδεχθούν τη νέα χρονιά, που ξεκινά την ερχόμενη Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, είναι τα σχολεία του Κορυδαλλού, μετά τις εργασίες συντήρησης και επισκευών που πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια των θερινών διακοπών. Όλες οι παρεμβάσεις έγιναν από τεχνικά συνεργεία και πόρους του Δήμου Κορυδαλλού και περιλαμβάνουν ελαιοχρωματισμούς, οικοδομικές, ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εργασίες και επιμέλεια των κήπων των σχολείων, παρεμβάσεις που θα συνεχιστούν και στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Παράλληλα, στη διάρκεια του καλοκαιριού, ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση αναβάθμισης αύλιων χώρων 8 σχολείων, ενώ το επόμενο διάστημα το έργο θα επεκταθεί σε όλα τα σχολεία του Κορυδαλλού.

Τις ευχές του προς εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς για μια δημιουργική χρονιά, με μικρές και μεγάλες επιτυχίες, εκφράζει ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης, τονίζοντας ότι η δημοτική αρχή θέτει σε πρώτη προτεραιότητα τα ζητήματα που αφορούν το σύνολο της σχολικής κοινότητας. Ιδιαίτερη μνεία κάνει στο πρόγραμμα «Σχολικά Γεύματα» του Υπουργείου Εργασίας, το οποίο θα υλοποιηθεί φέτος για πρώτη φορά στο 4ο, 9ο, 10ο και 11ο Δημοτικά και στο Ειδικό Σχολείο, ενώ θα συνεχιστεί στο Εσπερινό Γυμνάσιο και Λύκειο της πόλης.

Αναφερόμενος επίσης, στα αθλητικά έργα, ο Σταύρος Κασιμάτης υπογραμμίζει ότι το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν τρία μεγάλα έργα για τους μαθητές και όλη τη νεολαία της πόλης: Το Δημοτικό Κολυμβητήριο και δύο γήπεδα τένις στο χώρο των 88 στρεμμάτων, που θα ξεκινήσουν τον Νοέμβριο. Η ανάπλαση της έκτασης 10 στρεμμάτων των πρώην Γυναικείων Φυλακών, που θα περιλαμβάνει κι ένα νέο γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5. Ένα νέο γήπεδο ποδοσφαίρου 7Χ7 δίπλα στο Πάρκο του Δημαρχείου.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı