You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Σε απόγνωση οι καταστηματάρχες του Μικρολίμανου

Σε απόγνωση οι καταστηματάρχες του Μικρολίμανου

Σε απόγνωση οι καταστηματάρχες του Μικρολίμανου

Χάνεται η σεζόν λόγω αρχαίων ευρημάτων και… ανέξοδου εμπαιγμού

Η κατάσταση για τους επαγγελματίες της εστίασης στον Πειραιά και δη του Μικρολίμανου, είναι δραματική. Το έργο της ανάπλασης στην περιοχή εξελίσσεται μεν αλλά σε ρυθμούς ρελαντί δε, μετά και τον εντοπισμό αρχαίων ευρημάτων, χωρίς ουδείς αρμόδιος φορέας και πολύ περισσότερο ο Δήμαρχος της πόλης, να λαμβάνει υπόψη, τις καταστροφικές συνέπειες για τις επιχειρήσεις που παραμένουν κλειστές αλλά και για το προσωπικό τους που έχει μείνει χωρίς δουλειά.
Ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης με την ισχύ των Μέσων που διαθέτει ο Ομιλος συμφερόντων Μαρινάκη, επιχειρεί να ωραιοποιήσει την κατάσταση υποστηρίζοντας ότι οι εργασίες της εμβληματικής ανάπλασης συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και μέχρι τις 15 με 20 Ιουνίου θα είναι έτοιμος ο χώρος για τα τραπεζοκαθίσματα των εστιατορίων.

Η πραγματικότητα όμως, είναι διαφορετική. Η εικόνα που επικρατεί σήμερα στο Μικρολίμανο διαψεύδει τα επιτηδευμένα λόγια. Σχολιάζοντας τις δηλώσεις που έκανε περιχαρής ο κος Μώραλης στο MEGA, οι επαγγελματίες μίλησαν με αγανάκτηση για την έλλειψη ενσυναίσθησης από την πλευρά της δημοτικής αρχής και την εξαπάτησή τους, καθώς παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις του Δημάρχου ό,τι καθημερινώς οι εργάτες θα δούλευαν πυρετωδώς, και μάλιστα σε τρεις βάρδιες, για να μη χαθεί ούτε μια μέρα από τη θερινή σεζόν, τελικώς, δεν ίσχυσε τίποτα από όλα αυτά. «Η μόνη αλήθεια είναι ότι κάθε μέρα υπάρχει μία βάρδια εργατών οι οποίοι σχολάνε στις 2 το μεσημέρι. Ξαναπιάνουν δουλειά την επόμενη μέρα. Με αυτούς τους ρυθμούς η ανάπλαση δεν προχωρά εντατικά, όπως λέει ο κος Μώραλης, αλλά πολύ αργά και θα ολοκληρωθεί αφού θα έχει χαθεί όλη η σεζόν» είπε στην Εν Πειραιεί, ένας από τους καταστηματάρχες που βλέπουν τις επιχειρήσεις τους να καταστρέφονται. Μάλιστα, κάποιοι εξ αυτών αναγκάζονται να τις μεταβιβάσουν, ανήμποροι να αντεπεξέλθουν στα οικονομικά βάρη που προστίθενται ενώ τα μαγαζιά τους είναι κλειστά.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı