You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Σε απόγνωση οι έμποροι του Πειραιά – Σε διακοπές ρεύματος προχωρά η ΔΕΗ

Σε απόγνωση οι έμποροι του Πειραιά – Σε διακοπές ρεύματος προχωρά η ΔΕΗ

Σε απόγνωση οι έμποροι του Πειραιά – Σε διακοπές ρεύματος προχωρά η ΔΕΗ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά ζητά το πάγωμα της σχετικής απόφασης

Με αφορμή τη σκλήρυνση των αποφάσεων της ΔΕΗ, για άμεση διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος σε πειραϊκές εμπορικές επιχειρήσεις, που λόγω οικονομικής αδυναμίας δεν μπόρεσαν να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς τους, ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά απέστειλε στον Πρόεδρο και Δ/νοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ ΑΕ Α. Ζερβό επιστολή με την οποία ζητά το πάγωμα της απόφασης για διακοπή ρεύματος.

Οπως αναφέρει βρίσκονται σε πλήρη απόγνωση οι πειραϊκές εμπορικές επιχειρήσεις, μετά τις αλλεπάλληλες και πολλαπλασιαζόμενες διακοπές παροχής ρεύματος από τη ΔΕΗ σε πολλές επιχειρήσεις, λόγω της προσωρινής αδυναμίας εξόφλησης των λογαριασμών τους.

“Σε μια εξαιρετικά δυσμενή περίοδο, που όλοι γνωρίζουμε την αγωνιώδη προσπάθεια χιλιάδων επιχειρήσεων να σταθούν όρθιες μέσα σε ένα απίστευτο κλίμα ανύπαρκτης αγοραστικής δύναμης, φοροεπιδρομής και κάκιστης ψυχολογίας, έρχεται η συγκεκριμένη ενέργεια της ΔΕΗ να επιταχύνει το οριστικό κλείσιμο καταστημάτων και το χάσιμο χιλιάδων θέσεων εργασίας.

Δεδομένου ότι η ύφεση συνεχίζει να εντείνεται και η επόμενη μέρα θα καταστεί εξαιρετικά δύσκολη, εάν δεν κρατήσουμε την ψυχραιμία μας και δεν υπάρξει κατανόηση, ιδιαίτερα από τις ΔΕΚΟ, ζητούμε την άμεση διακοπή κάθε σχετικής απόφασης και το πάγωμα τέτοιων πρωτοβουλιών με άμεση δυνατότητα διακανονισμών, τουλάχιστον για έξι μήνες, προκειμένου να δοθεί στο ελληνικό εμπόριο μια τελευταία ευκαιρία ανασύνταξής του, αλλά και διαφύλαξης των εξαιρετικά απαραίτητων θέσεων εργασίας» καταλήγει η επιστολή.

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı