You Are Here: Home » ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ » Σεραφείμ: Αστραψε και βρόντηξε για την ανάρτηση Μόσιαλου

Σεραφείμ: Αστραψε και βρόντηξε για την ανάρτηση Μόσιαλου

Σεραφείμ: Αστραψε και βρόντηξε για την ανάρτηση Μόσιαλου

Στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς, Ιερούργησε το Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021, ανήμερα της μεγάλης Δεσποτικής Εορτής των Χριστουγέννων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ.

ο Μητροπολίτης ωστόσο, δεν παρέλειψε να καυτηριάσει την ανάρτηση του
καθηγητή Πολιτικής της Υγείας Ηλία Μόσιαλου ο οποίος δημοσίευσε στο Facebook ένα σκίτσο που απεικονίζει την Παναγία και τον Ιωσήφ να “συζητούν” για την υποχρεωτική χρήση της προστατευτικής μάσκας.

«Οι βλασφημίες του καθηγητού κ.Μόσιαλου, που δυστυχώς εκπροσωπεί και τη χώρα μας στους διεθνείς οργανισμούς δεν είναι τίποτε άλλο παρά κοάσματα δαιμόνων. Οι δαίμονες μόνο σκέπτονται και καθυβρίζουν έτσι το σωτηριώδες έργο του Σωτήρος και Λυτρωτού» επεσήμανε ο Σεβασμιώτατος, τονίζοντας πως «μόνον άφρονες και μόνο δαιμονιοκατεχόμενοι μπορούν να ψελλίσουν τέτοιες ανοησίες».

Εξέφρασε τη λύπη του «για την αμετροεπή βλασφημία του κ.Μόσιαλου» ο οποίος, όπως χαρακτηριστικά είπε «κάτω από το προσωπείο της ευγένειας και του καθωσπρεπισμού κρύβει δυστυχώς ένα πρόσωπο ρατσισμού και φασισμού, διότι όταν προσβάλλεις την πίστη του άλλου προσβάλλεις το οντολογικό του θεμέλιο».

Αναφέροντας πως ο Κύριος δεν έχει ανάγκη τη δική μας υπεράσπιση, σημείωσε ότι εμείς «διαμαρτυρόμεθα ευπρεπώς» ευχόμενος σε όλους ο νηπιάσας Κύριος να μας φωτίζει και να μας χαρίζει την αιωνιότητα.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı