You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » ΣΕΝΑΒΙ: Χωρίς σαπούνι και απολυμαντικά οι χώροι επισκευής πλοίων

ΣΕΝΑΒΙ: Χωρίς σαπούνι και απολυμαντικά οι χώροι επισκευής πλοίων

ΣΕΝΑΒΙ: Χωρίς σαπούνι και απολυμαντικά οι χώροι επισκευής πλοίων

Απαράδεκτες συνθήκες στους χώρους επισκευής των πλοίων καταγγέλλει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας. Με επιστολή του προς την ΟΛΠ Α.Ε. αναφέρεται στο μεγάλο πρόβλημα της υγιεινής της εργασίας που μπορεί να λάβει εκρηκτικές διαστάσεις. Συγκεκριμένα υποστηρίζει ότι στους χώρους επισκευής του προβλήτα ΔΕΗ και του Νέου Μόλου Δραπετσώνας δεν υφίστανται χώροι υγιεινής, ούτε τουαλέτες  για τις άμεσες ανάγκες και φυσικά ούτε νιπτήρες και σαπούνι για το πλύσιμο των χεριών ούτε απολυμαντικά αναγκαία για την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Ο Σύνδεσμος επιρρίπτει ευθέως ευθύνες στον ΟΛΠ για αυτές τις παραλείψεις που υπονομεύουν την υγεία των εργαζομένων γεγονός που συνιστά κατάφωρη παραβίαση της Σύμβασης Παραχώρησης. Ο ΣΕΝΑΒΙ καταγγέλλει σε κάθε αρμόδια αρχή ότι στους χώρους της Ναυπηγοεπισκευής που διαχειρίζεται ο Οργανισμός δεν παρέχονται στους εργαζόμενους στοιχειώδεις συνθήκες.

Υποστηρίζει ότι αυτές οι παραλείψεις – παραβάσεις πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη πρέπει στη μεταβίβαση των μετοχών της ΟΛΠ Α.Ε. που κατέχει σήμερα το Ελληνικό Δημόσιο στην COSCO.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı