You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » ΣΕΕΝ προς τις υγιείς δυνάμεις των ναυτικών: «Ανακαλέστε την απεργία»

ΣΕΕΝ προς τις υγιείς δυνάμεις των ναυτικών: «Ανακαλέστε την απεργία»

ΣΕΕΝ προς τις υγιείς δυνάμεις των ναυτικών: «Ανακαλέστε την απεργία»

Να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να ανακαλέσουν την εξαγγελθείσα 48ωρη απεργία, καλούν οι ακτοπλόοι τις υγιείς δυνάμεις των Ελλήνων ναυτικών.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΕΕΝ, αυτό θα πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 5 Απριλίου, προκειμένου να αποφευχθεί η περαιτέρω ταλαιπωρία των επιβατών, η ζημία των νησιωτικών οικονομιών και να μπορέσουν οι ακτοπλοϊκές εταιρείες να οργανώσουν εγκαίρως τα δρομολόγιά τους.

Υποστηρίζει ότι οι λόγοι που επικαλείται η ΠΝΟ για την απεργία, προβάλλονται άκαιρα και εκβιαστικά, τόσο έναντι των ακτοπλοϊκών εταιρειών «καθώς δεν είμαστε αρμόδιοι να επιλύσουμε τα αιτήματά τους, όσο και έναντι των νησιωτών, των επιβατών και της Ελληνικής οικονομίας συνολικά».

Και η ανακοίνωση συνεχίζει: «Είναι σε όλους γνωστό ότι στις ημέρες αυτές είχαν εναποθέσει τις ελπίδες τους για μικρή έστω οικονομική ανάσα, οι τοπικές κοινωνίες των νησιών αλλά και οι ακτοπλοϊκές εταιρείες προκειμένου να καλύψουν μέρος των ζημιών του χειμώνα.

Οι επαγγελματίες συνδικαλιστές της ΠΝΟ, ας διερωτηθούν αν έτσι υπηρετούν τα πραγματικά συμφέροντα των ναυτικών ή αν ενισχύουν εκείνους που ποντάρουν στην αποσταθεροποίηση και τελικώς αποτυχία της ελληνικής οικονομίας.

Όταν θα έχει καταρρεύσει ολόκληρο το Ελληνικό σύστημα ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών και οι ναυτικοί μας, που στο σύνολό τους δεν επιθυμούν τη συμμετοχή τους σε απεργιακές κινητοποιήσεις, βιώσουν την πραγματική ανεργία και όχι αυτή που παρουσιάζει η ΠΝΟ, τότε θα πρέπει να ζητήσουν εξηγήσεις μόνο από τους συνδικαλιστικούς τους εκπροσώπους».

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı