You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » «Σας κοιτάμε στα μάτια και λέμε τα πράγματα όπως έχουν»

«Σας κοιτάμε στα μάτια και λέμε τα πράγματα όπως έχουν»

«Σας κοιτάμε στα μάτια και λέμε τα πράγματα όπως έχουν»

«Αίγινα εν Δράσει» με επικεφαλής τον Δημήτρη Μούρτζη

Απλός, λαϊκός, προσιτός και πολύ δυνατός για να αγωνιστεί άλλη μια φορά για το νησί του εμφανίστηκε κατά την επίσημη πρώτη ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Αίγινα εν Δράσει» Δημήτρης Μούρτζης. Ο πρώην δήμαρχος ανακοίνωσε σήμερα την υποψηφιότητά του στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «Δανάη», καλώντας σε συστράτευση όλους τους Αιγινήτες για μια νίκη που, όπως είπε, θα ανήκει σε όλους.

Ο κος Μούρτζης μίλησε με λιτή γλώσσα για τα προβλήματα της καθημερινότητας που διογκώθηκαν την τελευταία περίοδο αποφεύγοντας ωστόσο να επικεντρώσει την κριτική του στην απερχόμενη δημοτική αρχή. Κατέστησε σαφές, αποσπώντας το δυνατό χειροκρότημα του πυκνού ακροατηρίου, ότι δεν θα επιδοθεί σε πλειοδοσία λόγων, όπως συνηθίζουν οι ανθυποψήφιοί του, ούτε πρόκειται να εμπλακεί σε ανούσιες αντιπαραθέσεις όταν η κοινωνία βρίσκεται αντιμέτωπη με προβλήματα όπως η ανεργία και η ανέχεια.

«Τι πλειοδοσία να κάνεις όταν οι νέοι είναι άνεργοι; Όταν η αβεβαιότητα και η ανέχεια εντείνονται στην κοινωνία; Δυστυχώς, κάποιους τους απασχολεί πώς θα κάνουν τη μεγαλύτερη προβολή με ιλουστρασιόν προγράμματα, πανάκριβα εκλογικά κέντρα. Το χρήμα ρέει άφθονο» είπε ο υποψήφιος δήμαρχος συμπληρώνοντας ότι εμείς είμαστε «ιδεολόγοι, τοπικιστές».

Απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους πολίτες είπε, σας κοιτάμε στα μάτια και λέμε τα πράγματα όπως έχουν. «Είμαστε οι απλοί άνθρωποι και χαιρόμαστε που μας αποκαλούν έτσι» τόνισε λέγοντας ότι ο Δήμος θα είναι ανοιχτός για όλους.

Ωστόσο, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο πλούσιο έργο της τετραετίας του και σε κονδύλια που ενώ εξασφαλίστηκαν κατόπιν δικών του προσπαθειών έμειναν στα αζήτητα. Δεσμεύτηκε για άμεση επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας, για άρση της απομόνωσης της περιφέρειας από τις αγορές και τις υπηρεσίες και υλοποίηση κοινωνικών δράσεων για τη στήριξη των οικονομικά ευπαθών ομάδων με λειτουργία κοινωνικού παντοπωλείου κ.α. Δεσμεύτηκε δε να κινήσει άμεσα τις διαδικασίες για την ύδρευση.

«Δεν θα μείνουμε ήσυχοι αν δεν ξεκινήσει η μηχανή της ανάπτυξης» είπε κλείνοντας την ομιλία του.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı