You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Σαρωτική πρωτιά για τον Σταύρο Κασιμάτη στον Κορυδαλλό

Σαρωτική πρωτιά για τον Σταύρο Κασιμάτη στον Κορυδαλλό

Σαρωτική πρωτιά για τον Σταύρο Κασιμάτη στον Κορυδαλλό

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Rass

Σαρωτικό προβάδισμα, με εντυπωσιακή διαφορά,  σημειώνει ο Σταύρος Κασιμάτης έναντι των αντιπάλων του, ενόψει των δημοτικών εκλογών στον Κορυδαλλό! Αυτό προκύπτει από δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρεία Rass στο διάστημα 4 έως 7 Φεβρουαρίου 2019, περίπου τρεις μήνες πριν από τις κάλπες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο νυν Δήμαρχος προηγείται κατά 27,2% από τον δεύτερο και 32,5%  από τον τρίτο διεκδικητή!

Το δημοσκοπικό στοιχείο της απολύτως ξεκάθαρης αποδοχής του κ. Κασιμάτη (στην ερώτηση, αξίζει ο Κασιμάτης να επανεκλεγεί Δήμαρχος, το ποσοστό προσεγγίζει το 60%) από τους Κορυδαλλιώτες, παρατηρείται μάλιστα πολύ πριν δημοσιοποιηθεί η πρόσφατη διεύρυνση του Συνδυασμού. Είναι προφανές ότι ο Δήμαρχος της περιοχής έχει ιδιαίτερα μεγάλη δυναμική, καθώς αναγνωρίζεται όχι μόνο το έργο του, αλλά και η ανάγκη ύπαρξης σταθερής διοίκησης, συναινέσεων και της αναπτυξιακής πορείας του Δήμου Κορυδαλλού.

Ενώνουν τις δυνάμεις τους Κασιμάτης – Μελάς

Σε κοινή κάθοδο με ενιαίο ψηφοδέλτιο στις επικείμενες εκλογές συμφώνησαν Σταύρος Κασιμάτης και Γιάννης Μελάς. Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης ανακοίνωσε την απόφασή του να συνεργαστεί με τον Δήμαρχο Κορυδαλλού συμβάλλοντας με όλες του τις δυνάμεις για την επιτυχία του κοινού στόχου, που δεν είναι άλλος από τη διαρκή βελτίωση της οικονομικής, πολιτιστικής και κοινωνικής ζωής στην πόλη. «Αφήνουμε πίσω τις διαφορές, κοιτάμε μπροστά» είπε χαρακτηριστικά αναγνωρίζοντας πως έργα όπως, το υπό κατασκευή Κολυμβητήριο, που είναι έργο ζωής για την αθλητική και όχι μόνο, κοινότητα της πόλης ή το Πάρκο πρασίνου και αναψυχής που κατασκευάζεται στο χώρο των δέκα στρεμμάτων μετά με την κατεδάφιση της μάντρας του σωφρονιστικού συγκροτήματος «είναι κορυφαία επιτεύγματα και μόνο μικρόψυχοι μπορούν να τα αποσιωπήσουν».

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı