You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Σαλαμίνα: Χάθηκε άλλη μια ζωή λόγω έλλειψης ασθενοφόρου

Σαλαμίνα: Χάθηκε άλλη μια ζωή λόγω έλλειψης ασθενοφόρου

Σαλαμίνα: Χάθηκε άλλη μια ζωή λόγω έλλειψης ασθενοφόρου

Αλλος ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του στη Σαλαμίνα, λόγω έλλειψης ασθενοφόρου. Ο άτυχος οδηγός του δικύκλου που ενεπλάκη σε τροχαίο το περασμένο Σάββατο, στην Ελευθερίου Βενιζέλου, άφησε την τελευταία του πνοή λίγο πριν φτάσει στο Κέντρο Υγείας, καθώς το ασθενοφόρο καθυστέρησε 25 λεπτά που τελικώς απεδείχθησαν μοιραία για τη ζωή του. Το ασθενοφόρο δε, δε διέθετε ούτε απινιδωτή. Οπως αναφέρει η νεαρή γυναίκα η οποία επί 20 λεπτά προσπαθούσε να τον βοηθήσει, για λίγα λεπτά η καρδιά του  επανήλθε, άλλα δυστυχώς, ο άτυχος άνδρας “έφυγε”.

Ειδικότερα, η Αναστασία Ιωακειμίδου που ήταν στο σημείο του ατυχήματος έγραψε τα εξής στην προσωπική της σελίδα στο facebook:

“Σήμερα ένας άνθρωπος έφυγε στα χέρια μου.. 20 λεπτά προσπαθούσα ασταμάτητα να τον επαναφέρω και για κάποια λεπτά ή καρδιά του επανήλθε αλλά δυστυχώς το ασθενοφόρο έκανε 25 λεπτά να έρθει.. Και όταν τελικά ήρθε δεν είχε καν απινιδωτη μέσα με αποτέλεσμα μέχρι να πάει στο κέντρο υγείας ο άνθρωπος έφυγε..

Είναι το δεύτερο περιστατικό μέσα σε ένα μήνα που συμβαίνει και μπροστά στα μάτια μου κάποιος χάνει τη ζωή του ΌΧΙ λόγω του ατυχήματος αλλά λόγω έλλειψης σωστού και επαρκούς προσωπικού του συστήματος υγείας. Σε ένα ολόκληρο νησί όπως η Σαλαμίνα δεν υπήρχε ούτε ένα ασθενοφόρο. Και όταν αυτό έφτασε από Αθήνα ήταν απλά το μεταφορικό μέσο για να πάει στο κέντρο υγείας.. ΝΤΡΟΠΉ ΜΑΣ σαν κράτος.. Συγνώμη φίλε Θωμά, προσπάθησα…”.

Κάποιοι πολίτες, αναφερόμενοι στην Ελευθερίου Βενιζέλου, μιλούν για έναν επικίνδυνο δρόμο, που έπρεπε να είναι συνέχεια της οδού Αγίας Κυριακής και μονόδρομος.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı