You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Σαλαμίνα: Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα..

Σαλαμίνα: Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα..

Σαλαμίνα: Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα..

Λεωφόρος Σαλαμίνος. «Βομβαρδισμένο» οδόστρωμα με λακκούβες – «κρατήρες». Μια συνηθισμένη κατάσταση στο νησί αφού οι κακοτεχνίες και τα μπαλώματα αποτελούν μόνιμο πρόβλημα σε κεντρικούς και επαρχιακούς δρόμους.

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία ένας σπασμένος αγωγός της ΕΥΔΑΠ έχει καλύψει μια τεράστια τρύπα – παγίδα για τα διερχόμενα αυτοκίνητα. Επιχειρηματίας της περιοχής τοποθέτησε έναν κουβά και μία παλέτα για να προειδοποιήσει τους οδηγούς των οχημάτων. Αν κάποιο διερχόμενο αυτοκίνητο πέσει στον «κρατήρα», είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί οδική βοήθεια για να το απεγκλωβίσει. Στην περίπτωση που πρόκειται για μοτοσυκλέτα, τότε ενδεχομένως να μιλάμε ακόμα και για θανατηφόρο ατύχημα.

Το επόμενο διάστημα, όπως έχει ανακοινώσει η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων, πρόκειται να ξεκινήσουν εργασίες σε 21 τμήματα δρόμων (Λ. Σαλαμίνος, Λ. Φανερωμένης, Λ. Ιπποκράτους, Ακτή Σαλαμινομάχων, Λ. Περιστερίου κ.α.) για τη βελτίωση και συντήρηση του κυρίως οδικού δικτύου που έχει υποστεί φθορές από το έργο της αποχέτευσης αλλά και από το πέρασμα του χρόνου. Πρόκειται, δηλαδή, για νέα μπαλώματα πάνω στα παλιά μπαλώματα. Όπως είχε παραδεχθεί άλλωστε, και ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, οι εν λόγω παρεμβάσεις δεν αρκούν για να επιλυθεί το πρόβλημα του οδικού δικτύου.

Σημειώνεται, ό,τι η Σαλαμίνα διαθέτει το πιο επικίνδυνο οδικό δίκτυο των Βαλκανίων με ρεκόρ στα τροχαία δυστυχήματα στα οποία συμβάλει και η έλλειψη πεζοδρομίων και φωτισμού.

 

 -Σπασμένος αγωγός της ΕΥΔΑΠ έχει καλύψει μια τεράστια τρύπα στο οδόστρωμα που αποτελεί «παγίδα» για τα διερχόμενα αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı