You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Σαλαμίνα: Στον εισαγγελέα το βίντεο που «καίει»

Σαλαμίνα: Στον εισαγγελέα το βίντεο που «καίει»

Σαλαμίνα: Στον εισαγγελέα το βίντεο που «καίει»

Ποιοι έχουν χάσει τον ύπνο τους;

Στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης έχει σταλεί ήδη ο φάκελος με όλο το οπτικοακουστικό υλικό που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδες της Σαλαμίνας και όπως λένε, εμφανίζει τον σύζυγο της δημάρχου Ισιδώρας Νάνου να παίρνει χρήματα από προμηθευτή του δήμου. Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει υποβληθεί και μήνυση στον Εισαγγελέα Διαφθοράς προκειμένου να διερευνηθεί σε βάθος η υπόθεση που έχει προκαλέσει σάλο στο νησί. Το βίντεο σύμφωνα με όσους το έχουν παρακολουθήσει, αφήνει πολλές σκιές για τον ρόλο του κου Νάννου αλλά και για τον βαθμό εμπλοκής του στην άσκηση των καθηκόντων της συζύγου του που ενδεχομένως να ζημιώνει οικονομικά το δήμο από τυχόν υπερκοστολογήσεις.

Η δημοσιοποίηση του οπτικοακουστικού υλικού έχει επιφέρει μεγάλη αναστάτωση στο περιβάλλον της δημάρχου η οποία μαζί με τον σύζυγό της απειλούν θεούς και δαίμονες ενώ έχουν καταθέσει ήδη μηνύσεις καθώς διατείνονται ότι πρόκειται για υποκλαπέν υλικό το οποίο συν τοις άλλοις είναι προϊόν μοντάζ. Μάλιστα ενημερώνουν στις ξεχωριστές επιστολές τους ότι έχει ζητηθεί ήδη η παρέμβαση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σε εκκρεμότητα ωστόσο, παραμένει το από 20/8/2018 αίτημα του τέως δημάρχου Γιάννη Τσαβαρή για έκτακτη σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου προκειμένου να ληφθεί απόφαση για προσφυγή στη δικαιοσύνη και διερεύνηση της υπόθεσης ούτως ώστε “όσοι και αν παρανόμησαν, να τιμωρηθούν αυστηρά και παραδειγματικά”. Ένα μήνα σχεδόν, μετά την υποβολή του αιτήματος, η πρόεδρος δεν έχει συγκαλέσει το Δημοτικό Συμβούλιο.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı