You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Σαλαμίνα: Ξανά το χέρι στην τσέπη για την αποχέτευση

Σαλαμίνα: Ξανά το χέρι στην τσέπη για την αποχέτευση

Σαλαμίνα: Ξανά το χέρι στην τσέπη για την αποχέτευση

Βάζουν οι ιδιοκτήτες των σπιτιών του κέντρου

Αναβρασμός επικρατεί για άλλη μια φορά στη Σαλαμίνα μετά τα μπιλιετάκια του Δήμου στους ιδιοκτήτες των κατοικιών στο κέντρο του νησιού προκειμένου να ξαναπληρώσουν τη σύνδεση με το δευτερεύον δίκτυο της αποχέτευσης. Οι ιδιοκτήτες διαμαρτύρονται έντονα για την απανταχούσα που σύμφωνα με τον τέως δήμαρχο Γιάννη Τσαβαρή προέκυψε από την προϋπόθεση που έθεσε το Παρατηρητήριο Οικονομικής Αυτοτέλειας ΟΤΑ για την έγκριση του προϋπολογισμού του 2019.
«Το πράττει δε αυτό, μια Δήμαρχος που στο προεκλογικό της πρόγραμμα, δεσμευόταν πως η χρέωση επί των ημερών της θα ήταν στο 50% της χρέωσης που εμείς τότε είχαμε αποφασίσει. Δηλαδή, από 700 – 1600 € που ήταν επί των ημερών μας το κόστος ανάλογα με το πλάτος του δρόμου, η σημερινή Δήμαρχος ερχόμενη στην εξουσία (όπως κι έγινε) θα το κοστολογούσε σε 350 – 800€. Έφτανε δε, στο σημείο να υπόσχεται μέχρι και δωρεάν σύνδεση!»  τονίζει ο κος Τσαβαρής.

Απαντώντας η δήμαρχος Ισιδώρα Νάννου, υποστηρίζει ότι με τις αλχημείες της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, η χρέωση της σύνδεσης ακινήτων με την αποχέτευση ήταν πολύ χαμηλή σε σχέση με την πραγματική, ιδίως για τις συνδέσεις του vacuum, δίνοντας έτσι την εντύπωση στον κόσμο ότι πληρώνοντας αυτό το ποσό εξοφλούσε.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı