You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Σαλαμίνα: Μάθημα σε κοντέινερ στο Δημοτικό Σχολείο Σεληνίων

Σαλαμίνα: Μάθημα σε κοντέινερ στο Δημοτικό Σχολείο Σεληνίων

Σαλαμίνα: Μάθημα σε κοντέινερ στο Δημοτικό Σχολείο Σεληνίων

Το Δημοτικό Σχολείο Σεληνίων επισκέφτηκε η βουλευτής του ΚΚΕ Διαμάντω Μανωλάκου μετά από την ενημέρωση που είχε σχετικά με το πρόβλημα σχολικής στέγης. Στο εν λόγω σχολείο οι μικροί μαθητές αλλά και οι εκπαιδευτικοί στεγάζονται και κάνουν μάθημα σε 3 κοντέινερ γεγονός που αποτελεί ντροπή όχι μόνο για τις δημοτικές αρχές αλλά και για το υπουργείο Παιδείας που εν έτει 2019 η σχολική στέγη για πολλά σχολεία δεν είναι εξασφαλισμένη. Συν τοις άλλοις, οι συμβασιούχες σχολικές καθαρίστριες είναι απλήρωτες 3 μήνες από την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Παρά την αλλαγή κυβέρνησης και δημοτικής αρχής το πρόβλημα εξακολουθεί να διαιωνίζεται. Κτιριακά προβλήματα αντιμετωπίζει και το Λύκειο Αμπελακίων.

Tην ίδια ώρα, σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Σαλαμίνας αναφέρει πως το αμέσως επόμενο διάστημα θα γίνει νέα κατανομή χρημάτων, μετά την απόδοση της Δ’ δόσης των Κ.Α.Π. στους δήμους με τη σχετική απόφαση της Δ.Ε.Π.

Υποστηρίζει ακόμα, ότι:

  • Υπερδιπλασιάσαμε τα χρήματα που θα λαμβάνει κάθε νηπιαγωγείο (τα νηπιαγωγεία μας έλαβαν από €400 – €600)
  • Αυξήσαμε τα χρήματα των κατανομών στα Δημοτικά Σχολεία (θα λαμβάνουν πλέον από €700 – €1000)
  • Υπερδιπλασιάσαμε τα χρήματα στα Γυμνάσια και Λύκεια (από €700 – €1000 και €3.300 στο ΕΠΑΛ – πρωινό, εσπερινό και εργαστήρια)

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı