You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Σαλαμίνα: Κίνδυνος για τη δημόσια υγεία από τα βοθρολύματα που ρέουν στους δρόμους

Σαλαμίνα: Κίνδυνος για τη δημόσια υγεία από τα βοθρολύματα που ρέουν στους δρόμους

Σαλαμίνα: Κίνδυνος για τη δημόσια υγεία από τα βοθρολύματα που ρέουν στους δρόμους

Προσφυγή στη δικαιοσύνη πέντε δημοτικών συμβούλων

Επιρρίπτουν ευθύνες στη Διοίκηση του Δήμου για τη μη σύναψη σύμβασης συντήρησης του αντλιοστασίου

Μηνυτήρια αναφορά για τη μεγάλη και συνεχιζόμενη περιβαλλοντική μόλυνση του κέντρου και του παραλιακού μετώπου της Σαλαμίνας κατέθεσαν πέντε δημοτικοί σύμβουλοι.
Ειδικότερα, η πρώην δήμαρχος Ισιδώρα Νάννου, οι Βασίλης Αλαΐσκας, Γιάννης Σκιαθίτης, Μανώλης Δερτούζος και Υβόννη Αραβανή προσέφυγαν στη δικαιοσύνη καταθέτοντας μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για τον κίνδυνο που διατρέχει η δημόσια υγεία από τα βοθρολύματα που ρέουν στους δρόμους λόγω της υπέρχείλισης των φρεατίων αποχέτευσης μετά την καταστροφή που υπέστη το δυτικό αντλιοστάσιο από την πυρκαγιά της 18ης Σεπτεμβρίου αλλά και για την οικονομική ζημία που υπέστη ο Δήμος.
Στη μηνυτήρια αναφορά έκαναν λόγο για συνειδητή απόφαση της διοίκησης του Δήμου να αφήσει για 10 ολόκληρους μήνες ασυντήρητο όλο τον εξοπλισμό του υδραυλικού συστήματος vacuum αποχέτευσης με τη μη σύναψη νέας σύμβασης συντήρησής του, η οποία τελικώς, “αποδείχθηκε ολέθρια με βαριές συνέπειες τόσο στη δημόσια υγεία όσο και στη δημοτική περιουσία που θα ελαττωθεί κατά 1 εκατ. ευρώ, περίπου, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Τεχνικής Υπηρεσίας”.
Επεσήμαναν δε, ότι, για την αποκατάσταση της λειτουργίας του αντλιοστασίου και όλου του συστήματος, ίσως χρειαστούν και μήνες, με ότι αυτό συνεπάγεται.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı