You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Σαλαμίνα: Αγωγή «μαμούθ» Μελισσανίδη κατά Δερτούζου

Σαλαμίνα: Αγωγή «μαμούθ» Μελισσανίδη κατά Δερτούζου

Σαλαμίνα: Αγωγή «μαμούθ» Μελισσανίδη κατά Δερτούζου

Να του καταβάλει αποζημίωση ύψους 300.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση καλεί τον Μάνο Δερτούζο, ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Όπως, έκανε γνωστό ο πρόεδρος του Πανσαλαμίνιου Συλλόγου για το Δασικό και δημοτικός σύμβουλος, ο εφοπλιστής τού έκανε αγωγή επειδή χαρακτήρισε περιβαλλοντική βόμβα το slop της εταιρείας του, το οποίο βρισκόταν δεμένο στον αρχαιολογικό χώρο της Κυνόσουρας.

«Η ετεροχρονισμένη αγωγή όμως ίσως συνδέεται με τη μήνυση που υποβάλαμε πρόσφατα με άλλους αγωνιστές μεταξύ των οποίων και μέλη της Ομοσπονδίας κατά του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, για την άδεια πρόσδεσης πλοίων στην Κυνόσουρα, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα την απομάκρυνση των πλοίων που έδεναν και έκαναν επισκευές εκεί και του SLOP, καθώς επίσης και με την περαιτέρω πρόσδεση πλοίων στην Κυνόσουρα μετά από 30 χρόνια. Οι προσπάθειες και οι αγώνες δεκαετιών για μια Σαλαμίνα αντάξια της Ιστορίας της δεν θα καμφθούν από παρόμοιες διώξεις» υποστηρίζει ο κος Δερτούζος δηλώνοντας έτοιμος να δώσει τη μάχη και καλώντας παράλληλα το δημοτικό συμβούλιο να πάρει θέση.

Αυτό που σίγουρα θα καταφέρει ο κος Μελισσανίδης είναι να στρατεύσει πολλούς Σαλαμίνιους στο πλευρό του δημοτικού συμβούλου στα Δικαστήρια της Σκουζέ.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı