You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Ρομά επιτέθηκαν σε περιπολικό στου Ρέντη

Ρομά επιτέθηκαν σε περιπολικό στου Ρέντη

Ρομά επιτέθηκαν σε περιπολικό στου Ρέντη
Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να ζητήσουν ενισχύσεις αλλά οι ασύρματοί τους δεν επικοινωνούσαν με το Κέντρο

Επίθεση από 30 Ρομά δέχτηκε περιπολικό της Αμέσου Δράσεως το οποίο προσπάθησε να ελέγξει ύποπτο άτομο στη διασταύρωση των οδών Κηφισού & Π. Ράλλη. Οι αστυνομικοί ξυλοκοπήθηκαν, υπέστησαν βαριές σωματικές βλάβες και νοσηλεύονται στο 401 ΓΣΝ.

Σύμφωνα με την Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών οι συνάδελφοί τους καλούσαν σε ενισχύσεις αλλά ήταν αδύνατη η επικοινωνία με το Κέντρο. Οι ενισχύσεις κλήθηκαν μόνο όταν ο ένας εξ’ αυτών κατάφερε να ξεφύγει. Το πρόβλημα με τους ασυρμάτους το έχουν καταγγείλει εδώ και καιρό!

“Κατάφερε να καλέσει, να πει ότι είναι αστυνομικός και ότι δέχεται επίθεση στη τάδε οδό και συνέχισε να δέχεται χτυπήματα. Ενημερώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι σε περίπτωση που οι ασύρματοι αποδειχθεί ότι δεν λάμβαναν, θα καταθέσουμε μήνυση για έκθεση σε κίνδυνο. Δεν μπορεί ο καθένας να επιτίθεται κατ’ αυτό τον τρόπο στον Έλληνα Αστυνομικό και να μένει ατιμώρητος και δεν μπορεί όσοι ασχολούνται μόνο με τις Κρίσεις να μην αντιλαμβάνονται ότι με αυτές τις επικοινωνίες στέλνουν τους αστυνομικούς σαν πρόβατα στη σφαγή, ενώ ταυτόχρονα βαυκαλίζονται ότι προΐστανται σε μια Ευρωπαϊκή Αστυνομία.
Τώρα άραγε σε ποιον θα διατάξετε ΕΔΕ;” ρωτά η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı