You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Ρευματολογικό Ιατρείο στον Δήμο Κορυδαλλού

Ρευματολογικό Ιατρείο στον Δήμο Κορυδαλλού

Ρευματολογικό Ιατρείο στον Δήμο Κορυδαλλού

Ιατρείο Πρόγνωσης Ρευματικών Παθήσεων δημιουργείται στον χώρο των Δημοτικών Ιατρείων του Δήμου Κορυδαλλού, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Στήριξης Ρευματοπαθών Δυτικής Αττικής «Ιησώ». Το Ιατρείο θα λειτουργήσει από τον ερχόμενο μήνα και θα παρέχει υπηρεσίες πρόληψης, διάγνωσης και συμβουλευτικής στους κατοίκους της πόλης.

Η ανακοίνωση έγινε στην διάρκεια της επιτυχημένης ημερίδας «Αυτοάνοσα Ρευματικά Νοσήματα: Η σημασία της έγκαιρης διάγνωσης», που διοργάνωσαν η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών και το Τμήμα Προστασίας Προαγωγής Δημόσιας Υγείας & Υγιεινής του Δήμου Κορυδαλλού,  σε συνεργασία με τον Σύλλογο Υποστήριξης Ρευματοπαθών Δυτικής Αττικής «Ιησώ, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ρευματολογικής Εταιρείας.

Στον χαιρετισμό της η αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Ελευθερία Κωτσίδου,  που ανακοίνωσε την δημιουργία του Ρευματολογικού Ιατρείου, αναφέρθηκε στην συνεχή προσπάθεια της δημοτικής αρχής και της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών για παρεμβάσεις και δράσεις πρόληψης κι ευαισθητοποίησης του κοινού σε θέματα σωματικής και ψυχικής υγείας, ενώ ευχαρίστησε τους εισηγητές ιατρούς και τα μέλη του συλλόγου για την εξαιρετική συνεργασία.

Οι εισηγητές της εκδήλωσης Ιατροί Ρευματολόγοι κ.κ Ευαγγελία Τσιαντούλα και Σταύρος Μητακίδης, ανέπτυξαν αναλυτικά και με σαφήνεια τους προδιαθεσικούς παράγοντες, τους μηχανισμούς εκδήλωσης, την συμπτωματολογία και την θεραπευτική αντιμετώπιση των αυτοάνοσων ρευματικών νοσημάτων, ενώ τόνισαν την σημασία που έχει η έγκαιρη διάγνωση για τον περιορισμό της εξέλιξης τους. Ακολούθησε γόνιμη συζήτηση των ιατρών με το κοινό, την οποία συντόνισε ο κ. Άγγελος Σπυρόπουλος, ψυχολόγος των Κοινωνικών Υπηρεσιών.

Πληροφορίες για την λειτουργία του Ιατρείου και ραντεβού:  Τμήμα Προστασίας Προαγωγής Δημόσιας Υγείας & Υγιεινής 213 2129311-314.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı