You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » “Πρώτη νίκη η τροπολογία Λαφαζάνη γα τα Λιπάσματα”

“Πρώτη νίκη η τροπολογία Λαφαζάνη γα τα Λιπάσματα”

“Πρώτη νίκη η τροπολογία Λαφαζάνη γα τα Λιπάσματα”

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Δημοτικής Κίνησης «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»

“Η τροπολογία που καταθέτει ο Υπουργός ΠΑΠΕΝ Π.Λαφαζάνης στις διατάξεις του Ν 4277/14 αποτελεί νίκη για τον Δήμο μας και των κινημάτων που αντιδράσαμε από την πρώτη στιγμή στις απαράδεκτες «ρυθμίσεις Μανιάτη» που μετέτρεπε την περιοχή της ανάπλασης της π. Βιομηχανικής Περιοχής Κερατσινίου- Δραπετσώνας σε νέα ζώνη για βιομηχανικές χρήσεις, επιφυλάσσοντας για την περιοχή μια επιστροφή στο παρελθόν” αναφέρει σε ανακοίνωσή της η δημοτική κίνηση Αναγέννηση με επικεφαλής τον Ζαχαρία Ζούπη τονίζοντας ότι η τροπολογία αυτή αντιμετωπίζει αυτόν ακριβώς τον κίνδυνο και μ΄αυτή την έννοια είναι θετική και σημαντική.

Ωστόσο, υποστηρίζει ότι τώρα αρχίζουν τα πιο δύσκολα. “Αυτή η περιοχή πρέπει επιτέλους να αναπλαστεί, με σεβασμό στο περιβάλλον και την ιστορία της περιοχής , διασφάλιση της δυνατότητας πρόσβασης των πολιτών στην θάλασσα και ασφαλώς αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που θα δίνουν την δυνατότητα δημιουργίας χιλιάδων νέων θέσεων εργασίας σε μια περιοχή που η ανεργία αγγίζει πια το 40% .

Η « ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ » είχε καταθέσει από την προεκλογική περίοδο σαφείς προτάσεις με τις οποίες και πορευόμαστε. Τώρα είναι η ώρα για γενναίες πρωτοβουλίες για την κατάρτιση ενός σαφούς επιχειρησιακού σχεδίου που θα αρχίσει να υλοποιείται, την χρηματοδότηση ενός Διεθνούς Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού, τη διασφάλιση των κατάλληλων πόρων από δημόσιες και ιδιωτικές επενδύσεις .

Είμαστε εδώ και θα συμβάλουμε με κάθε τρόπο για να γίνει επιτέλους το όραμα πραγματικότητα. Για να δούμε το μέλλον με αισιοδοξία, ρεαλισμό και συγκεκριμένα βήματα δίχως μονομέρειες και ιδεοληψίες”.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı