You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Πρόταση των Δήμων για πάγωμα της διαθεσιμότητας και αναδιάταξη εργαζόμενων από Δήμο σε Δήμο

Πρόταση των Δήμων για πάγωμα της διαθεσιμότητας και αναδιάταξη εργαζόμενων από Δήμο σε Δήμο

Πρόταση των Δήμων για πάγωμα της διαθεσιμότητας και αναδιάταξη εργαζόμενων από Δήμο σε Δήμο

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις διαθεσιμότητες εργαζομένων στην Αυτοδιοίκηση πραγματοποίησαν χθες οι δήμαρχοι της Αττικής με τη συμμετοχή της ΠΟΕΟΤΑ έξω από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Αντιπροσωπεία της ΠΕΔ Αττικής με επικεφαλής τον Πρόεδρο και Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων – Καματερού Νίκο Σαράντη συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Μανούσο Βολουδάκη στον οποίο επανέλαβε τη θέση της ότι διαφωνεί με τη ρύθμιση για τη διαθεσιμότητα στους ΟΤΑ και ότι οι Δήμαρχοι δεν αποστέλλουν ονόματα εργαζομένων για διαθεσιμότητα στο Υπουργείο και δεν θα υπογράψουν Διαπιστωτικές Πράξεις διαθεσιμότητας.

Η ΠΕΔΑ κατέθεσε την πρότασή της για την αντιμετώπιση του αδιεξόδου που έχει δημιουργηθεί η οποία είναι:

Να παγώσει άμεσα η εφαρμογή του μέτρου της διαθεσιμότητας. Οι Δήμοι να επεξεργαστούν συγκεκριμένη πρόταση για την κινητικότητα των εργαζόμενων μεταξύ ΟΤΑ, δηλαδή για μετατάξεις από Δήμους όπου τυχόν πλεονάζουν κάποιες ειδικότητες σε άλλους όπου υπάρχουν μεγάλα κενά.

Η αντιπροσωπεία της ΠΕΔ Αττικής εξέφρασε τη διαμαρτυρία της που ο Υπουργός κ. Μανιτάκης, αν και είχε ειδοποιηθεί από την προηγούμενη μέρα, δεν μπόρεσε να βρει χρόνο για συνάντηση με τους Δημάρχους της Αττικής και ζήτησε την άμεση πραγματοποίηση αυτής της συνάντησης.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı