You Are Here: Home » Uncategorized » Πρόκληση για τον πτωχευμένο ελληνικό λαό η κατασκευή διαδικτυακής πύλης κόστους 1.295.425 ευρώ(!) από την Περιφέρεια

Πρόκληση για τον πτωχευμένο ελληνικό λαό η κατασκευή διαδικτυακής πύλης κόστους 1.295.425 ευρώ(!) από την Περιφέρεια

Πρόκληση για τον πτωχευμένο ελληνικό λαό η κατασκευή διαδικτυακής πύλης κόστους 1.295.425 ευρώ(!) από την Περιφέρεια

Με τη σύμφωνη γνώμη της Υπουργού Τουρισμού

Πολιτικά αλλά και ηθικά έκθετοι είναι οι υποστηρικτές της σπατάλης των 8,5 εκατ. ευρώ για το Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Αττικής και δη ο περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός ο οποίος υπέγραψε τη σύμβαση με τη μειοδότρια εταιρεία. Εκθετη και μάλιστα ανεπανόρθωτα είναι και η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη η οποία έδωσε σύμφωνη γνώμη για το «Ολοκληρωμένο Περιφερειακό Επιχειρησιακό και Επικοινωνιακό Σχέδιο» (ΟΠΕΕΣ) (στο πλαίσιο του οποίου εντάσσεται το «Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής» της Περιφέρειας Αττικής, με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ) αδιαφορώντας για το σάλο που έχει προκληθεί σχετικά με τα εξωφρενικά ποσά που πρόκειται να δαπανηθούν σε φύκια για μεταξωτές κορδέλες σε περίοδο ισχνών αγελάδων και όταν μάλιστα υπάρχει η καταγγελία ότι η εντεταλμένη σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Άννα Ροκόφυλλου παραιτήθηκε επειδή η μειοδότρια εταιρεία δεν συνεργάστηκε μαζί της ενώ κρατήθηκε έξω από τη διαδικασία και δεν συμμετείχε παρά το γεγονός ότι ήταν καθ’ ύλην αρμόδια. Επίσης εξωφρενικό είναι ότι δεν εισακούστηκαν ούτε οι 31 βουλευτές που κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή ζητώντας επανεξέταση και εξορθολογισμό των δαπανών.

Όπως πολύ ορθά επισημαίνουν οι 31 βουλευτές, η σύμβαση περιλαμβάνει υπερβολικά κόστη άλλων εποχών και τιμολογήσεις που είναι υπερβολικές για όσους έχουν στοιχειώδεις γνώσεις τιμών για την κατασκευή μιας διαδικτυακής πύλης για την οποία προβλέπεται δαπάνη 1.295.425 ευρώ(!) όταν περικόπτεται ξανά και ξανά το εισόδημα του Ελληνα εργαζόμενου και συνταξιούχου οδηγώντας τους στην πλήρη εξαθλίωση και η ανεργία σκαρφαλώνει όλο και ψηλότερα. Αραγε, τι διαδικτυακή πύλη είναι αυτή που θα κοστίσει 1,3 εκατ. ευρώ; Μπας και πρόκειται να κατασκευάσουν τις διαδικτυακές πύλες όλων των φορέων του Δημόσιου και του ευρύτερου Δημόσιου τομέα; Τα κόστη πλέον είναι γνωστά και είναι κάτι παραπάνω από προφανές το όργιο της σπατάλης που θα γίνει με τη βούλα της Περιφέρειας Αττικής.

Και δεν είναι η μόνη εξωφρενική δαπάνη είναι άλλα 570.105 ευρώ για τη δημιουργία σελίδων κοινωνικής δικτύωσης και την προβολή σε social media, 170.716 ευρώ για τη δημιουργία τουριστικού logo και σλόγκαν, 94.710 ευρώ για φιλοξενία του site σε server.

Αξια απορίας είναι και η πρεμούρα του αντιπεριφερειάρχη Νήσων Δημήτρη Κατσικάρη (ο οποίος θα διαχειριστεί το πακέτο) να προωθήσει στον Τύπο το κείμενο των Δημάρχων που ζητούν να μην ακυρωθεί το Τουριστικό πρόγραμμα, προκειμένου να μάς πείσει για την αναγκαιότητα υλοποίησής του και της σπατάλης των 8,5 εκατ. ευρώ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı