You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Πρόεδρος της ΠΕΔΑ ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη

Πρόεδρος της ΠΕΔΑ ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη

Πρόεδρος της ΠΕΔΑ ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη

Νέος πρόεδρος της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων Αττικής εξελέγη ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης.Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Δήμαρχος Αγ.Αναργύρων-Καματερού Νίκος Σαράντης.
“Για μένα που εκλέγομαι κι ελπίζω ότι υπηρετώ την Αυτοδιοίκηση τα τελευταία 36 χρόνια, αντιλαμβάνεστε ότι είναι πρόκληση ζωής η δυνατότητα που μου δίνεται να είμαι πρόεδρος στη μεγαλύτερη ΠΕΔ της χώρας. Δεδομένου ότι στη δική μας Ένωση οι κομματικές συμπεριφορές εδώ και χρόνια έχουν μπει στο περιθώριο, νομίζω ότι υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες να προχωρήσουμε την Αυτοδιοίκηση κάποια βήματα μπροστά” τόνισε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος.

“Νομίζω” τόνισε “ότι έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για να κατανοήσουν όλοι ότι η Τ.Α. δεν είναι ούτε φιλοκυβερνητική, ούτε αντικυβερνητική.
Οφείλουμε όλοι να πιστεύουμε και να παλεύουμε για την ευημερία των δημοτών μας και τίποτε άλλο.
Το ότι την εκλογή μου ψήφισαν συνάδελφοι απ’ όλες τις παρατάξεις της ΠΕΔΑ και μάλιστα με μεγάλη πλειοψηφία, κάνει ακόμη μεγαλύτερη την ευθύνη μου και φυσικά νιώθω ευλογημένος γι’ αυτό. Σήμερα είναι η κορυφαία στιγμή της αυτοδιοικητικής μου πορείας.
Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όσους με εμπιστεύθηκαν αυτά τα 36 χρόνια και όσους συνεχίζουν να πιστεύουν σε μένα. Ελπίζω ότι θα τους δικαιώσω” κατέληξε.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı