You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Προχωρά η ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ!

Προχωρά η ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ!

Προχωρά η ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ!

Δηλώσεις Δραγασάκη –  “Η θέση που είχε εξαγγείλει η κυβέρνηση ήταν σαφής” απαντά ο Θ. Δρίτσας

H ελληνική κυβέρνηση θα προχωρήσει στην πώληση του πλειοψηφικού πακέτου που διαθέτει στον ΟΛΠ εντός των επόμενων εβδομάδων, δήλωσε ο αντιπρόεδρος Γιάννης Δραγασάκης στο επίσημο κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα (Xinhua), όπως μετέδωσε το πρακτορείο Ρόιτερς.

Η Cosco και οι άλλοι διεκδικητές «μπορούν να υποβάλουν μια πολύ ανταγωνιστική προσφορά» επισήμανε ο κύριος Δραγασάκης, σύμφωνα με το κινεζικό πρακτορείο, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Κίνα.

Η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός εβδομάδων αφότου υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση λόγω της αλλαγής της ελληνικής κυβέρνησης, προσέθεσε ο κύριος Δραγασάκης, σύμφωνα με το Νέα Κίνα.

Την ίδια ώρα, ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ότι «η κυβερνητική θέση που έχει εξαγγελθεί στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης αναφορικά με το θέμα της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ ήταν σαφής».

Εν τω μεταξύ τη Δευτέρα η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας θα επιδιώξει συνάντηση με τον Ι. Δραγασάκη και τον Θ. Δρίτσα

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı