You Are Here: Home » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚA » Προφυλακιστέος ο αστυνομικός που βρέθηκε δεμένος στη Νίκαια

Προφυλακιστέος ο αστυνομικός που βρέθηκε δεμένος στη Νίκαια

Προφυλακιστέος ο αστυνομικός που βρέθηκε δεμένος στη Νίκαια
Στην Εισαγγελία Πειραιά οδηγήθηκαν σήμερα οι 7 υπήκοοι Πακιστάν, ένοικοι διαμερίσματος στη Νίκαια, όπου είχαν βρεθεί 317 λαθραίες συσκευασίες καπνού, αλλά και ο 34χρονος αστυνομικός που είχε εντοπιστεί από συναδέλφους του στο ίδιο διαμέρισμα χτυπημένος και δεμένος.

Από το πρωί στα δικαστήρια υπήρχαν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ενώ μετά από πολύωρες καταθέσεις όλων των εμπλεκομένων στην υπόθεση, ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν την προσωρινή κράτηση του 34χρονου αστυνομικού που υπηρετεί στην ασφάλεια Αττικής.

Επίσης, από τους 7 υπηκόους Πακιστάν οι 5 αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, ενώ οι άλλοι δύο θα παραμείνουν προσωρινά κρατούμενοι για άλλη όμως υπόθεση.

Η συνήγορος του αστυνομικού, ο οποίος έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα από την υπηρεσία του, μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά το πέρας των απολογιών, δήλωσε ότι η απόφαση για προσωρινή κράτηση του πελάτη της ελήφθη με το αιτιολογικό ότι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα το έργο της προανάκρισης, ενώ υποστήριξε ότι ο 34χρονος αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Τόνισε επίσης ότι στην κατάθεσή του ο πελάτης της υποστήριξε ότι βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή, καθώς ακολούθησε την ομάδα των Πακιστανών όταν κατάλαβε ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει. Ανέφερε ότι όταν το αντιλήφθηκαν οι αλλοδαποί τον ακινητοποίησαν και αφού τον έβαλαν στο διαμέρισμα, τον έδεσαν και τον χτύπησαν.

Από την πλευρά τους οι 7 Πακιστανοί στις καταθέσεις τους έδωσαν τη δική τους εκδοχή.

Φέρεται να υποστήριξαν ότι τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης 18/10, τέσσερα άτομα φορώντας κουκούλες, εκ των οποίων ο ένας κρατούσε σιδερολοστό οικοδομής, πήδηξαν από το παράθυρο διαμερίσματος στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας και αφού τους ακινητοποίησαν, τους έδεσαν τα χέρια με ταιράπ και άρχισαν να τους αποσπούν κούτες με τσιγάρα, κινητά τηλέφωνα και χρήματα.

Ανέφεραν επίσης ότι ο ένας από τους ομοεθνείς τους που κατάφερε να λυθεί από το ταιράπ με το οποίο ήταν δεμένος επιτέθηκε σε έναν από τους δράστες που είχε παραμείνει στο διαμέρισμα και με τη συνδρομή και των υπολοίπων κατάφεραν να τον δέσουν με ένα σεντόνι.

Κατέθεσαν ακόμη, ότι τα άλλα τρία άτομα κατάφεραν να διαφύγουν με τα κλοπιμαία με ΙΧ αυτοκίνητο. Οι αλλοδαποί αναγνώρισαν στο πρόσωπο του αστυνομικού το άτομο που ακινητοποίησαν και βρέθηκε εντός του διαμερίσματος, ενώ πρόσθεσαν ότι οι αστυνομικοί κατά την έρευνά τους στον χώρο βρήκαν και τις τέσσερις κουκούλες τύπου full face που φέρεται ότι φορούσαν οι δράστες.

Ο συνήγορος των 7 αλλοδαπών υποστήριξε ότι οι πελάτες του είναι τα θύματα της υπόθεσης. Πρόσθεσε επίσης ότι θα ασκήσει έφεση κατά της απόφαση για την προσωρινή κράτηση των δύο υπηκόων Πακιστάν, που αφορά άλλη υπόθεση.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı