You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Προσωρινή αναστολή στη μεταφορά της Παιδοψυχιατρικής του Τζανείου

Προσωρινή αναστολή στη μεταφορά της Παιδοψυχιατρικής του Τζανείου

Προσωρινή αναστολή στη μεταφορά της Παιδοψυχιατρικής του Τζανείου

Την προσωρινή αναστολή της μεταφοράς της Παιδοψυχιατρικής Κλινικής του Τζανείου Νοσοκομείου ανακοίνωσε η Διοίκηση του Νοσοκομείου μετά την πίεση που δέχθηκε από τις διαμαρτυρίες εργαζομένων, δημοτικών παρατάξεων και φορέων του Πειραιά. Χθες το πρωί προχώρησαν σε αποκλεισμό της Πύλης του Τζανείου ζητώντας την παραμονή της κλινικής στον Πειραιά.

«Η αναστολή είναι νίκη και πρέπει να τη θωρακίσουμε» υπογράμμισε ο επικεφαλής του «Πειραιάς για Όλους» Νίκος Μπελαβίλας, ενώ πρόσθεσε ότι στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (08.02.2023) η παράταξή του θα φέρει σχέδιο ψηφίσματος στοχεύοντας στην ομόφωνη υπερψήφισή του για να μην απομακρυνθεί η Παιδοψυχιατρική Κλινική  από τον Τζανείου.

«Θα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση, γιατί το σύστημα καταρρέει» υποστήριξε από την πλευρά του ο Παναγιώτης Βουτυράκος -παιδοψυχίατρος, μέλος του ΔΣ της Παιδοψυχιατρικής Εταιρείας και δημοτικός σύμβουλος με τον «Πειραιάς για Όλους»- εξηγώντας ότι η κρίση έχει πλήξει βαθύτατα την πόλη σε επίπεδο αναγκών πληθυσμού αλλά και σε επίπεδο υπηρεσιών.

Την ίδια ώρα και ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά ζητά την άμεση ανάκληση της απόφασης καθώς όπως αναφέρει “η μεταφορά της Παιδοψυχιατρικής σε άλλη περιοχή θα υποβαθμίσει σημαντικά τις υπηρεσίες που προσφέρει σε παιδιά και έφηβους με ψυχικά νοσήματα, τόσο στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, όσο και των νησιών του Αργοσαρωνικού που καλύπτει”.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı