You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Προβληματισμός για την επιλογή νέου Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά

Προβληματισμός για την επιλογή νέου Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά

Προβληματισμός για την επιλογή νέου Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά

Ποιος θα διαδεχθεί τον άξιο Γαβρίλη;

Σοβαρό προβληματισμό προκαλεί στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά το κριτήριο επιλογής του προσώπου που θα διαδεχθεί τον άξιο Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Γαβρίλη.

Μετά την ανάδειξη του Γιώργου Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής εντείνεται η φημολογία αλλά και η δυσφορία στο μέγαρο της Αντιπεριφέρειας, περί τοποθέτησης προσώπου που απλώς συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους, αλλά υπολείπεται σε προσόντα, καθώς δε διαθέτει τα χαρακτηριστικά εκείνα που οφείλει να έχει ο επικεφαλής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.

Η αλήθεια είναι ότι ο Γιώργος Γαβρίλης αφήνει κενό.  Ο απερχόμενος Αντιπεριφερειάρχης σήκωσε ψηλά τον πήχη, όχι μόνο με τις γνώσεις του, την επάρκεια και την αποτελεσματικότητά του, την άψογη συνεργασία που είχε με όλους ανεξαιρέτως τους Δημάρχους, αλλά κυρίως, με το πλούσιο έργο που αφήνει στον Πειραιά, το Κερατσίνι, τη Δραπετσώνα, το Πέραμα, τον Κορυδαλλό, τη Νίκαια και τον Ρέντη.

Στελέχη της παράταξης «Νέα Αρχή για την Αττική» ισχυρίζονται ότι ο κος Πατούλης είχε αναφέρει πως ο πρώτος σε ψήφους θα έχει ίσως, τις περισσότερες πιθανότητες να αναλάβει και τα καθήκοντα του Αντιπεριφερειάρχη. Τι γίνεται όμως, στην περίπτωση που πρόκειται για πρόσωπο το οποίο δεν έχει τα προσόντα, τις σπουδές και το δυνατό βιογραφικό, αλλά κατέκτησε την πρωτιά χάρη στις ισχυρές πλάτες που διαθέτει; Προφανώς και η Αντιπεριφέρεια δεν είναι αγώνας πόλο. Είναι αστείο μόνο και να το σκεφτόμαστε. Πόσω μάλλον, να αποτελέσει επιλογή του νέου Περιφερειάρχη, όταν μάλιστα στις πρώτες θέσεις υπάρχουν ικανά πρόσωπα για να ανταποκριθούν στα καθήκοντά του Αντιπεριφερειάρχη.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı