You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » “Πολιτεία Αλληλεγγύης – Ανάπτυξης” με επικεφαλής τον Χρ. Σαλαλέ

“Πολιτεία Αλληλεγγύης – Ανάπτυξης” με επικεφαλής τον Χρ. Σαλαλέ

“Πολιτεία Αλληλεγγύης – Ανάπτυξης” με επικεφαλής τον Χρ. Σαλαλέ

Την Ιδρυτική Διακήρυξη της Παράταξής του, την ονομασία και το έμβλημά της παρουσίασε ο Χρήστος Σαλαλές. Πρόκειται για την ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ – ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ είναι το όνομα της Παράταξης που διεκδικεί την Δημοτική Αρχή του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας.

Ο Χρήστος Σαλαλές κατά την ομιλία του τόνισε την ανάγκη για «ενότητα των Δημοτών» δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε μέτρα και δράσεις που ανακοίνωσε κατά της ανεργίας.

Στην ίδια συγκέντρωση ο υποψήφιος Δήμαρχος έδωσε στην ομιλία του ιδιαίτερη έμφαση στο πρόγραμμά του για εκσυγχρονισμό υποδομών και δράσεων που αφορούν σε ένα μεγάλο δίχτυ κοινωνικής προστασίας των δημοτών σε ότι αφορά στους ανέργους, τις γυναίκες, τα παιδιά, τους ηλικιωμένους.

«…Δεν αδιαφορούμε για την καθημερινότητα του πολίτη παρά την κρίση …» τόνισε. Συμπληρώνοντας ότι «… οι λειτουργίες του Δήμου στην καθημερινότητα, την καθαριότητα, το πράσινο, τις πλατείες, τα σχολεία, τις υποδομές στον αθλητισμό και στον πολιτισμό, στην παιδεία, τους κοινόχρηστους χώρους που έχουν υποβαθμιστεί, είναι πρώτο μέλημα μας να αναβαθμιστούν με ιδιαίτερη προσοχή στην αισθητική της πόλης …»

Ιδιαίτερα για την έκταση των Λιπασμάτων ο κος Σαλαλές υπογράμμισε «…Δεν δεχόμαστε τετελεσμένα από τις προτάσεις του ΥΠΕΚΑ. Η αξιοποίηση των Λιπασμάτων θα πρέπει να επικεντρώνεται στην πρόσβαση της πόλης και των δημοτών στη θάλασσα, συνδυάζοντας χώρους αναψυχής αθλητικών εγκαταστάσεων, πολιτιστικών χώρων και τουριστικών υποδομών, απόλυτα εναρμονισμένους με το πράσινο που θα τις πλαισιώνει. Μόνο έτσι αυτός ο χώρος μπορεί να γίνει υπερτοπικός πόλος έλξης και να δημιουργήσει θέσεις εργασίας και έσοδα για την πόλη».

«…Ο Δήμος μας με την δύναμη των ίδιων των πολιτών του μπορεί να ξεφύγει από την μιζέρια, με τον Δήμαρχο του να ξέρει και να μπορεί με αποτελεσματικότητα και γνώση να αποσπάσει κονδύλια από το κράτος, την Περιφέρεια, το ΕΣΠΑ, προς όφελος των ιδίων των δημοτών, να μπορεί να διαπραγματεύεται με τον ΟΛΠ, τις ΔΕΚΟ, να είναι κέντρο λήψεων αποφάσεων προς όφελος των δημοτών της πόλης…» τόνισε ο Χρήστος Σαλαλές, προσθέτοντας «…άλλοι Δήμοι μπόρεσαν παρά το μνημόνιο, παρά τα προβλήματα χρηματοδότησης να πετύχουν την υλοποίηση έργων και δράσεων από τα ευρωπαϊκά κονδύλια. Ο Δήμος μας ήταν αναποτελεσματικός, αφού μόλις μια δράση και αυτή μικρής εμβέλειας μπόρεσε να αποσπάσει».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Χρήστος Σαλαλές χαιρέτησε για ακόμα μια φορά την απόφαση των Ανεξαρτήτων Πολιτών να συνεργαστούν με την παράταξη του, καλώντας στο βήμα τον επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης κο Νίκο Αντωναράκη, ο οποίος αναφέρθηκε στους λόγους που οδήγησαν τόσο στην συνεργασία με τον Χρήστο Σαλαλέ όσο και τη δική του απόφαση να αποσυρθεί από την υποψηφιότητα του από την δημαρχία.

Κλείνοντας ο Χρήστος Σαλαλές τόνισε «…προχωράμε ενωμένοι, έξω από κόμματα, με μια ιδεολογία και ένα κόμμα. Η ιδεολογία και το κόμμα μας είναι μόνο Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı