You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » ΠΟΕ ΟΤΑ: “Ανεπιθύμητοι όσοι βουλευτές προσυπέγραψαν τις απολύσεις”

ΠΟΕ ΟΤΑ: “Ανεπιθύμητοι όσοι βουλευτές προσυπέγραψαν τις απολύσεις”

ΠΟΕ ΟΤΑ: “Ανεπιθύμητοι όσοι βουλευτές προσυπέγραψαν τις απολύσεις”

Τη διεύρυνση και γιγάντωση του αγώνα προαναγγέλλει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ ΟΤΑ προκειμένου να αρθεί το μνημονιακό αδιέξοδο και καλεί όλους τους εργαζόμενους να βγουν στους δρόμους για την ανατροπή των αδιέξοδων πολιτικών. Λίγη ώρα

“Η δικομματική συγκυβέρνηση με τη Θατσερική, νεοφιλελεύθερη πολιτική και μπροστάρη των κυνικό Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, «διαγράφει» ζωές με πρωτόγνωρη ευκολία, συμπληρώνοντας «λίστες της ντροπής» με μηδενικό δημοσιονομικό όφελος, προκειμένου να κατευνάσει τους δήθεν «σκληρούς» τροϊκανούς. Πολιτικές προμελετημένες, προσχεδιασμένες με μόνο στόχο την εκχώρηση αρμοδιοτήτων σε ιδιώτες για τους οποίους θα επιβαρυνθεί περαιτέρω ο πολίτης” υπογραμμίζει στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

Η ΠΟΕ ΟΤΑ βάζει στο στόχαστρο τους αιρετούς της Τ.Α. που δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και επέτρεψαν στη συγκυβέρνηση να γκρεμίσει όσα χρόνια πριν το διεκδικητικό, ενιαίο, αγωνιστικό Αυτοδιοικητικό κίνημα είχε «χτίσει». Οσο για τους βουλευτές που προσυπέγραψαν τις απολύσεις, τους κηρύσσει ανεπιθύμητους.

Ενόψει των νέων διαθεσιμοτήτων – απολύσεων του Σεπτεμβρίου και εκτός από την προσφυγή στα Ελληνικά Δικαστήρια, οι Σύλλογοι-Μέλη της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. παρεμβαίνουν στα Δημοτικά Συμβούλια προκειμένου στο σύνολο των Δήμων της χώρας να ληφθούν αποφάσεις για οριστικό κλείσιμο των Δήμων και ομαδικές παραιτήσεις αιρετών, σε περίπτωση νέας νομοθετικής παρέμβασης που θα περιλαμβάνει μονομερή κατάργηση αρμοδιοτήτων και πόρων αλλά και απόλυση-διαθεσιμότητας εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı