You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » ΠΟΕΔΗΝ: Με πλαστά πτυχία ο Διοικητής του Νοσοκομείου Νίκαιας

ΠΟΕΔΗΝ: Με πλαστά πτυχία ο Διοικητής του Νοσοκομείου Νίκαιας

ΠΟΕΔΗΝ: Με πλαστά πτυχία ο Διοικητής του Νοσοκομείου Νίκαιας

Νέες αποκαλύψεις της ΠΟΕΔΗΝ η οποία επικαλείται το πόρισμα των Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης. Αυτή τη φορά για τον πρώην διοικητή του Νοσοκομείου Νίκαιας ο οποίος παρέμεινε στο πόστο του πάνω από δύο χρόνια (Σεπτέμβριος 2016 – Δεκέμβριος 2018) αν και γνώριζαν στο Υπουργείο ότι εξαπατά το Ελληνικό Δημόσιο.
Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ στα τυπικά προσόντα εμφανίζονται 4 πλαστοί τίτλοι σπουδών (μεταπτυχιακά, διδακτορικά) στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού του Ελληνικού Δημοσίου του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης έως τουλάχιστον 14/9/2018 ενώ στον ατομικό υπηρεσιακό φάκελο δε συμπίπτουν με τίτλους που προκύπτει ότι έχουν καταχωρισθεί, επικαιροποιηθεί και επιβεβαιωθεί στο ηλεκτρονικό σύστημα.
Αυτά και άλλα πολλά επισημαίνουν στο συμπέρασμα του πορίσματος οι Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης. Η ΠΟΕΔΗΝ υποστηρίζει ακόμα, ότι ως Διοικητής του Νοσοκομείου της Νίκαιας πλαστογράφησε την υπογραφή της Προϊσταμένης του τμήματος Ποιότητας σε εισήγηση για να αναθέσει με 19.000€ σε συγκεκριμένη εταιρεία το πρόγραμμα επιμόρφωσης των φυλάκων του Νοσοκομείου διάρκειας πέντε ημερών!!!

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı