You Are Here: Home » ΝΑΥΤΙΛΙΑ » ΠΝΟ: Εγκατάλειψη των ναυτεργατών από τον Οίκο Ναύτη

ΠΝΟ: Εγκατάλειψη των ναυτεργατών από τον Οίκο Ναύτη

ΠΝΟ: Εγκατάλειψη των ναυτεργατών από τον Οίκο Ναύτη

Την πλήρη εγκατάλειψη και την υποβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών υγείας προς τους Έλληνες Ναυτεργάτες από τον ΟΙΚΟ ΝΑΥΤΗ, οι οποίες όχι μόνον δεν βελτιώθηκαν παρά τις προς τούτο συνεχείς υποσχέσεις των αρμοδίων αλλά αντίθετα φθίνουν και επιδεινώνονται καθημερινά, καταγγέλλει η διοίκηση της ΠΝΟ.

Σε ανακοίνωσή της υποστηρίζει ότι “είναι πραγματικά ντροπή για ένα ευνομούμενο Κράτος να αδυνατεί να παρέξει τις στοιχειώδεις και ανθρώπινες και κοινωνικά αναμενόμενες αναγκαίες παροχές υγείας στους ασφαλισμένους πολίτες του και μάλιστα σε εκείνους οι οποίοι μία ολόκληρη ζωή μαχόμενοι με την αλμύρα και τα κύματα, προσέφεραν τα μέγιστα για την εξασφάλιση ακριβώς αυτών των συγκεκριμένων υπηρεσιών και για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

Είναι κοινωνικά καταδικαστέο οι απόμαχοι της ζωής και του κύματος αλλά και οι εν ενεργεία ναυτικοί να αντιμετωπίζονται ως πολίτες δευτέρας κατηγορίας και ως παιδιά ενός κατώτερου Θεού. Θα πρέπει να αντιληφθούν επιτέλους οι αρμόδιοι ότι η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο και επιβάλλεται η λήψη άμεσων μέτρων.

Οι όποιες μνημονιακές και λοιπές σκοπιμότητες δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να αποτελούν το άλλοθι για να στερούν από τους Έλληνες ναυτεργάτες απόμαχους και εν ενεργεία καθώς και από τα μέλη των οικογενειών τους, τις στοιχειώδεις και ανθρώπινες υπηρεσίες υγείας για τις οποίες και έχουν υποστεί πλείστες όσες στερήσεις και θυσίες” καταλήγει η ανακοίνωση.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı