You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Πλούσια η δράση της σπείρας των εκβιαστών του Πειραιά

Πλούσια η δράση της σπείρας των εκβιαστών του Πειραιά

Πλούσια η δράση της σπείρας των εκβιαστών του Πειραιά

Τριάντα δύο περιπτώσεις “παροχής προστασίας” από τη σπείρα των εκβιαστών του Πειραιά σε διάφορα καταστήματα όπως μπαρ, καφέ, κλαμπ, μπιτς μπαρ, περίπτερα, ψητοπωλεία, ταβέρνες, χαρτοπαικτικές λέσχες, ουζερί, pet shop αλλά και καταστήματα με ενδύματα και υποδήματα Ρομά στην Αγ. Βαρβάρα έχουν εξιχνιάσει οι αστυνομικοί. Ακόμα, περιπτώσεις εμπρησμού οχημάτων, ξυλοδαρμούς, στημένα παιχνίδια, τοκογλυφίες και απάτες.

Έχουν συλληφθεί 11 μέλη εκ των οποίων ένας αλλοδαπός και 10 Έλληνες ανάμεσά τους και ένας αστυνομικός. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, στην οποία περιλαμβάνονται και άλλοι 25 κατηγορούμενοι Έλληνες, από τους οποίους δύο αστυνομικοί και υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού. Ο συλληφθείς αστυνομικός είχε κεντρική συμμετοχή στη δράση της εγκληματικής οργάνωσης ενώ οι άλλοι δύο διαδραμάτιζαν περιφερειακό ρόλο.

Σύμφωνα με την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ, η οργάνωση δραστηριοποιούνταν συντονισμένα και συγκροτημένα τουλάχιστον από τον Ιούνιο του 2019, σε Σαλαμίνα, Αιγάλεω, Αγία Βαρβάρα, Κορυδαλλό, Νίκαια, Κερατσίνι, Δραπετσώνα, Πέραμα, Καλλιθέα, Γκάζι καθώς και σε συνοικίες του Πειραιά.
 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı