You Are Here: Home » ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ » Πληροφορήθηκα ότι ο Σύλλογος παρέθεσε γεύμα στον κο Βίτσα…

Πληροφορήθηκα ότι ο Σύλλογος παρέθεσε γεύμα στον κο Βίτσα…

Πληροφορήθηκα ότι ο Σύλλογος παρέθεσε γεύμα στον κο Βίτσα…

Ερωτώ: Αληθεύει ότι ο υπουργός είναι πίσω από τις πιέσεις για να παραχωρηθεί ο χερσαίος χώρος στους «λίγους … εκλεκτούς» όπως διαλαλεί ο πρόεδρος;

Κύριε Δήμαρχε,

Εγώ δεν πιστεύω ότι μπορεί να συμβαίνει αυτό. Θα ήταν μια κίνηση που θα είχε πάνω από όλα αντίκτυπο προς τους δημότες σου με κινητικά προβλήματα, στις μητέρες που θέλουν να κατεβάσουν τα παιδιά τους στην παιδική χαρά. Θα υπάρξει πολιτικό κόστος για τον υπουργό και δεν τον έχω για αφελή.

 Κύριε Δήμαρχε,

Τελικώς, δε θα κερδίσεις ψήφους. Οι προηγούμενοι είχαν τις ίδιες υποσχέσεις. Η ρετσινιά θα σου μείνει ότι χαρίστηκες στους «λίγους εκλεκτούς».

Κύριε Δήμαρχε,

Ο Κώστας, ο πρώην αλλά και μελλοντικός, πιθανώς, αντιδήμαρχος πιστώνεται την αντίσταση υπέρ των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων της πόλης που εσύ προσπαθείς να αποκλείσεις.

Κύριε Δήμαρχε,

Ηρθε και νέα καταγγελία ότι η χωματερή πάνω από του Σαρπά συνεχίζει να δέχεται μπάζα.

Κύριε Δήμαρχε,

Όμως, δεχτήκαμε και πολλά παράπονα για το κλείσιμο του δρόμου προς Πέρδικα για ένα έργο που θα ’πρεπε να ’χε ήδη ολοκληρωθεί. Κοντεύει να κλείσει δίμηνο. Μεγάλη ταλαιπωρία σε μια περίοδο αιχμής για το νησί. Σου ’ψάλλουν τον… εξάψαλμο.

Κύριε Δήμαρχε,

Να πεις στον αντιπεριφερειάρχη ότι με κ…. δε βάφονται αυγά. Δηλαδή, με 2,5 εκ. ευρώ που θα διατεθούν για τους δρόμους του κύριου οδικού δικτύου του νησιού δε φτάνουν ούτε για τη Σαλαμίνος.

Κύριε Δήμαρχε,

Ταξιάρχης Παπαντώνης. 24 χρόνια Δήμαρχος Μοσχάτου. Ο άνθρωπος που χάραξε τον δρόμο για τους επόμενους δημοτικούς άρχοντες της πόλης του. Ο σπουδαίος αυτός δήμαρχος έφυγε από τη ζωή αφήνοντας κληρονομιά και παρακαταθήκη τη φιλοσοφία του για το πώς πρέπει να λειτουργεί ο θεσμός της Αυτοδιοίκησης. Αιωνία του η μνήμη.

 

 

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı