You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Πλημμύρισε η Δραγάτση στην “πρώτη” του Χριστόφορου Μπουτσικάκη

Πλημμύρισε η Δραγάτση στην “πρώτη” του Χριστόφορου Μπουτσικάκη

Πλημμύρισε η Δραγάτση στην “πρώτη” του Χριστόφορου Μπουτσικάκη

Ηχηρές παρουσίες στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ στην Α’ Πειραιά

-Από ηχηρά ονόματα που συμβολίζουν την καθολική στήριξη της οικογένειας και των ανθρώπων του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη αλλά και από εκατοντάδες υποστηρικτές που βλέπουν στο πρόσωπό του τις φρέσκες ιδέες, την τόλμη και την όρεξη για δουλειά προκειμένου να πάει η χώρα μπροστά, πλημμύρισε ο πεζόδρομος της Δραγάτση, για τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ στην Α’ Πειραιά, Χριστόφορου Μπουτσικάκη.

Η γραμματέας του αείμνηστου επίτιμου προέδρου της ΝΔ, κα Σάκη Κυπραίου, η Αλεξία Μπακογιάννη, ο Ισίδωρος Κούβελος αλλά και ο μαχητής τ. δήμαρχος του Παλαιού Φαλήρου, και υποψήφιος βουλευτής Διονύσης Χατζηδάκης ήταν μεταξύ πολλών άλλων, παρόντες για να στηρίξουν τον Χριστόφορο Μπουτσικάκη στην πρώτη του συγκέντρωση, λίγες μέρες πριν από την εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου. Μεγαλύτερος όμως, υποστηρικτής του είναι ο πατέρας του, Γιάννης Μπουτσικάκης που εμπιστεύτηκε το ένστικτο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ο οποίος τον παρότρυνε λίγο πριν φύγει από τη ζωή, να ωθήσει τον νεαρό Χριστόφορο, να εμπλακεί ενεργά με την πολιτική.

Το “παρών”  έδωσαν επίσης, ο κ. Jonathan Κωνσταντίνου εκπρόσωπος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος των ΗΠΑ, ο οποίος χαιρέτισε την εκδήλωση και μετέφερε το ευχετήριο του Προέδρου των ΗΠΑ , Ντόναλντ Τραμπ για την υποψηφιότητα του κ. Μπουτσικάκη, αλλά και οι κύριοι : Χρήστος Αγραπίδης τ. Δήμαρχος Πειραιά, Νίκος Βλαχάκος υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, Γρηγόρης Δημητριάδης σύμβουλος του Προέδρου ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, Γιώργος Μυλωνάκης Καθηγητής και Σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γιώργος Δαβάκης Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, Πέτρος Μαντούβαλος τ. Βουλευτής Α Πειραιά & Νήσων, Γιάννης Βοϊδονικόλας Προέδρος ΝΟΔΕ Α Πειραιά & Νήσων ΝΔ, Γιώργος Ανατολάκης τ. Βουλευτής Β Πειραιά & παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Σίσσυ Αλιγιζάκη τ. Αντιδήμαρχος Πειραιά, Λίνα Αθανασίου Προέδρος Β Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά, Τζένη Μπαρμπαγιάννη νεοεκλεγείσα Περιφερειακή Σύμβουλος, Γρηγόρης Αποστολάκος τ. Βουλευτής, Θεόδωρος Τσόντος Πρόεδρος Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια», Κυριάκος Σιγαλάκος Αντιδήμαρχος Πειραιά, Τάκης Καλογερόγιαννης Αντιδήμαρχος Πειραιά, Δημήτρης Παρασκευόπουλος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, Βάσω Μπόγρη νεοεκλεγείσα Περιφερειακή Σύμβουλος Νήσων, Τάκης Σκανδαλάκης τ. Υπουργός και Καθηγητής Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών, Κώστας Γκαβέρας τ. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, Γιώργος Μαριδάκης Πρόεδρος της Παγκρήτιου Ένωσης, Τάσος Μαρκαριάν, Μιχάλης Αγρανιώτης, Κώστας Σκιαθίτης νεοεκλεγείς Κοινοτικός Σύμβουλος Πειραιά, Αλέκος Κόκκαλης τ. Γραμματέα Οργανωτικού ΝΔ, Αλέξανδρος Νανόπουλος Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Αντώνης Γούλας Τομεάρχης Οικονομικών ΝΟΔΕ Β Πειραιά ΝΔ, Λένα Αλκαίου (Ελένη Μαχαίρα) υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Αττικής και πλήθος Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων Πειραιά αλλά και κομματικών στελεχών της ΝΔ.

Τα εγκαίνια τέλεσαν ο Πρωτοσύγκελος της Ι.Μ. Πειραιώς Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Νήφων Καπογιάννης, ο προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Πειραιά πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης Παναγιώτου και ο Πειραιώτης Αρχιμανδρίτης που διακονεί στις Σπέτσες π. Γρηγόριος Νανακούδης.

Επιστολή με την οποία χαιρέτιζε εγκάρδια την εκδήλωση απέστειλε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, βουλευτής Νομού Ηρακλείου και στενός φίλος του Χριστόφορου Μπουτσικάκη, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος λόγω προεκλογικού αγώνα στην Κρήτη, δεν κατάφερε να παραστεί.  Ο κ. Αυγενάκης καλωσόρισε τον κ. Μπουτσικάκη στους νέους υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ ενώ επισήμανε πως τους δύο άντρες συνδέουν οι κοινές τους ρίζες, παραδόσεις και αξίες και πως η υποψηφιότητα του κ. Μπουτσικάκη ως νέου ανθρώπου με επιτυχημένη επαγγελματική πορεία, με νέες φρέσκιες ιδέες και ενθουσιασμό, εμπλουτίζει τις ιδέες και τις προγραμματικές θέσεις της μεγάλης φιλελεύθερης Παράταξης, της ΝΔ.

Ηταν μια μεγαλειώδης εκδήλωση που έκανε πολλούς να εκπλαγούν με τη δυναμική της υποψηφιότητας του πρωτοεμφανιζόμενου σε εκλογική αναμέτρηση, Χριστόφορου Μπουτσικάκη.

“Ενωμένοι μπορούμε’

Στην ομιλία του τόνισε τα εξής:

“Σας ευχαριστώ, που με την παρουσία σας σήμερα εδώ, δείχνετε πραγματικά τι θα πει, Ενωμένοι Μπορούμε!

Κάθε μέρα γινόμαστε, όλο και περισσότεροι.

Γιατί θέλουμε την αλλαγή στον τόπο μας.

Αλλαγή για την Ελλάδα, αλλαγή για τον Πειραιά, αλλαγή για τα Νησιά μας. ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

Είναι το μήνυμα που κερδίζει τo μυαλό και τις καρδιές Όλων μας και ξέρουμε το γιατί. Γιατί είναι το μήνυμα της αλήθειας.

Μπορούμε να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας.

Να τολμήσουμε να ζήσουμε σε έναν καλύτερο Πειραιά, σε μια Ελλάδα που βρίσκει επιτέλους το δρόμο της.

 Απόψε λοιπόν είναι μια πολύ ξεχωριστή στιγμή για μένα.  Εγκαινιάζουμε το “Σπίτι” αυτού του αγώνα που δίνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για να γυρίσουμε σελίδα.

Στις 7 Ιουλίου θα ξημερώσει καινούργια μέρα για τον τόπο μας. Για να πάμε μπροστά ενωμένοι. Με τη νοοτροπία του “Εμείς” και όχι του αλαζονικού “Εγώ”.

Με το βουλευτή που δεν εκλέγεται ούτε για τον μισθό, ούτε για τα προνόμια.

Αλλά γιατί νιώθει πως οφείλει στον τόπο του και θέλει να κάνει πέντε – δέκα πράγματα γι αυτόν, ο κόσμος να χαλάσει…

Αυτή είναι η δική μου φιλοδοξία. Να αποκτήσει ο Πειραιάς και τα νησιά μας την ποιότητα ζωής που τους αξίζει.

ΚΑΙ Σας ΡΩΤΑΩ…. Μπορούμε; ΜΠΟΡΟΥΜΕ;

ΑΣΦΑΛΩΣ και ΜΠΟΡΟΥΜΕ… Ενωμένοι ΟΛΑ ΤΑ Μπορούμε!

Γιατί κι εγώ, όπως κι εσείς, πιστεύω στην αξία του βουλευτή που αγωνίζεται. Στην αξία του βουλευτή που ξέρει πως να ανοίξει πόρτες, πως να ξεκλειδώσει προγράμματα και πόρους, πως να αξιοποιήσει για τον τόπο του νέα εργαλεία και νέες πολιτικές ανάπτυξης. Διότι στο τέλος της μέρας τα προβλήματα πρέπει να βρίσκουν λύσεις.

Να μειώσουμε τους φόρους για να ζωντανέψει η αγορά

Να προσελκύσουμε επενδύσεις που θα φέρουν πολλές δουλειές

Να αγωνιστούμε για τον εργαζόμενο που μοχθεί και τον επιχειρηματία που παράγει

Να νιώσουν όλοι οι Έλληνες ασφαλείς στα σπίτια και τις γειτονιές.

Να ανακτήσουμε την Εθνική μας υπερηφάνεια. ΟΧΙ άλλη  ταπείνωση όπως έγινε με τη Συμφωνία των Πρεσπών. Να αποκτήσουμε υπεύθυνη εξωτερική πολιτική για να μπορούμε να κοιτάμε τους εταίρους μας με το κεφάλι ψηλά.

Να σταθούμε έμπρακτα δίπλα σε εκείνους που το έχουν ανάγκη.

Γιατί απλά, Ενωμένοι Όλα τα Μπορούμε!

Αυτά πιστεύω. Αυτά θέλω να υπηρετήσω.

Στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Γιατί αξίζουμε τα καλύτερα και τους καλύτερους!

Αρκεί να εμπιστευτούμε ανθρώπους με αξίες, ιδανικά και όραμα.

Όμως, μην ξεχνάτε. Έχουμε αγώνα δρόμου μπροστά μας. Το μήνυμά μας, πρέπει να πάει παντού. Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, του Πειραιά μας, των Νησιών μας.

Ελάτε, λοιπόν, να γίνουμε όλοι μαζί ΈΝΑ σε αυτόν τον καλό αγώνα.  Σε κάθε περιοχή, σε κάθε γειτονιά. Πόρτα-πόρτα. Σπίτι-σπίτι. Μεθοδικά και οργανωμένα, να μεταφέρουμε παντού  μήνυμα της νίκης, της ανανέωσης ΚΑΙ της  πραγματικής ελπίδας που έρχεται.

Γιατί στην κάλπη δεν παίζουμε! Δεν παίζουμε με τις τύχες του σήμερα και των  επόμενων γενεών.

Η ψήφος κι ο σταυρός στην κάλπη αφορά το μέλλον μας.

Να παράγουμε οικονομικό, κοινωνικό και πολιτιστικό πλούτο. Που ωφελεί Εμάς, τις οικογένειές μας και την τοπική μας κοινωνία.

Η κυβέρνηση, τα κόμματα, οι βουλευτές, πρέπει να βάλουν στόχους.

Να λύσουν τα μικρά και τα μεγάλα καθημερινά προβλήματα που ταλαιπωρούν τους πολίτες.

Αυτά που δυσκολεύουν τη ζωή τους και δημιουργούν κλίμα δυσφορίας και απαξίωσης της πολιτικής.

Όλοι τα γνωρίζουμε αλλά δεν πρέπει να τα κρύβουμε κάτω απ’ το χαλί.

Κάποια απ’ αυτά αφορούν την αυτοδιοίκηση. Γι’ αυτό η κυβέρνηση πρέπει να βρεθεί δίπλα της και να την βοηθήσει.

Να τελειώσει η ταλαιπωρία στην καθημερινότητα των κατοίκων του Πειραιά που έχει ενταθεί τα τελευταία χρόνια.

Πρέπει λοιπόν και οι Πειραιώτες να αποκτήσουν την ποιότητα ζωής που τους αξίζει.

Κι αυτό θα το πετύχουμε και με πολιτική βούληση.

Ξέρουμε ποιοι είναι οι στόχοι μας.

Να δώσουμε ένα τέλος στην ανεργία, στο παρεμπόριο, στην εγκληματικότητα και στην ελλιπή αστυνόμευση.  Ως εδώ η αδιαφορία.

Να βάλουμε ως προτεραιότητα την ανάπτυξη του Τουρισμού.

Το δικό μου όραμά είναι ο Πειραιάς να καταστεί επιτέλους προορισμός και όχι απλώς ένα πέρασμα των ταξιδιωτών.

Ο στόχος είναι να κυκλοφορήσει χρήμα στην αγορά , να δημιουργηθούν δουλειές και να ανέβει η αξία της πόλης μας.

Και θα το πετύχουμε μέσα από πλέγμα δράσεων:

Πρώτον με κίνητρα για τη δημιουργία μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων που λείπουν από την πόλη μας.

Δεύτερον, με την δημιουργία επιτέλους  εκθεσιακών και συνεδριακών κέντρων και με την επιστροφή της ναυτιλιακής διοργάνωσης των «Ποσειδωνίων» στον Πειραιά.

Τρίτον, με την  ολοκλήρωση της ανάπλασης του Μικρολίμανου και την παράδοση του ομορφότερου τμήματος της Πειραϊκής, του Μπαλκονιού που παραμένει αποκλεισμένο εδώ και χρόνια από τις αρχαιολογικές υπηρεσίες.

Τέταρτον, να αξιοποιήσουμε επιτέλους τα «στοιχειωμένα  ακίνητα» της πόλης μας. Και μιλάω φυσικά για τον Πύργο του Πειραιά, τη βίλα Ζαχαρίου, το παλαιό αμαξοστάσιο και πολλά άλλα ακίνητα που έμειναν αναξιοποίητα επί δεκαετίες αλλά τώρα μπορούν να δώσουν ανάσες στην οικονομική και τουριστική ζωή της πόλης

Αυτό θέλει και μπορεί Αυριανή η κυβέρνηση. Αυτό θέλει να πετύχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Να ολοκληρωθούν τα έργα που είναι σε Τέλμα. Αυτό σημαίνει ανάπτυξη.

Επισκέφτηκα όλα τα νησιά. Την  Αίγινα, τον Πόρο, την Ύδρα, τις Σπέτσες, το Αγκίστρι, τα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα.

Με επανέφεραν στην πραγματικότητα οι συμπολίτες μας. Μου μίλησαν για τα προβλήματα τους. Την έλλειψη υποδομών (οδικό δίκτυο, εγκαταστάσεις, εσωτερική συγκοινωνία), την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα που ζουν.

Οι συμπολίτες μας χρειάζεται να κάνουν ταξίδια αυθημερόν από τα νησιά για να εξυπηρετηθούν σε δημόσιες υπηρεσίες. Για σημαντικές δραστηριότητές τους που σχετίζονται με τον τουρισμό και τον πρωτογενή τομέα παραγωγής. Θέλουν καλή συγκοινωνία.

Θέλουν να εξυπηρετούνται και τους χειμερινούς μήνες.

Να έχουν καλύτερη πρόσβαση στη δημόσια υγεία. Χρειάζεται να ενισχυθούν τα δύο μεγάλα νοσοκομεία  του Πειραιά. Το «Τζάνειο», το οποίο στηρίζει και τα τοπικά ιατρεία των νησιών με επισκέπτες ιατρούς και το Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «Μεταξά», με μακρά ιστορία στην παροχή υπηρεσιών υγείας.

Να δημιουργηθούν ελικοδρόμια για άμεση ανάγκη.

Να έχουν καλύτερη υποδομή στην εκπαίδευση.

Να νιώσουμε ΟΛΟΙ  πιο ασφαλείς, με μεγαλύτερη παρουσία της αστυνομίας.

Είμαστε αποφασισμένοι να λύσουμε τα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας.

Θα καλύψουμε επιτέλους τις τραγικές ελλείψεις που παρατηρούνται στα αστυνομικά τμήματα και θα παραδώσουμε στην αστυνομία περισσότερα περιπολικά και ό,τι άλλο απαιτείται σε επίπεδο εξοπλισμού των ενστόλων.

Έτσι οι αστυνομικοί θα επιστρέψουν άμεσα στους δρόμους και τις γειτονιές μας. Με περισσότερες περιπολίες και ενίσχυση της ομάδας ΔΙΑΣ.

Και τα παιδιά μας θα μπορούν να κυκλοφορούν και πάλι ήσυχα στις γειτονιές του Πειραιά!

Να δημιουργηθούν περισσότερα αθλητικά και πολιτιστικά κέντρα για τη νεολαία του Πειραιά και των Νησιών μας .

Να γίνουν επιτέλους τα  Αντιπλημμυρικά έργα  και τα έργα δασικής προστασίας.

Να στηριχθεί  η πολιτιστική κληρονομιά των Νησιών μας και να προστατευτούν τα μνημεία τους.

Να υλοποιηθούν έργα υποδομής για  την αντιμετώπιση του έντονου κυκλοφοριακού προβλήματος στον Πειραιά

Να γίνει επέκταση των χώρων πρασίνου με αναπλάσεις που θα περιλαμβάνουν χώρους περιπάτου και δρόμους για ποδήλατα.

Σας  διαβεβαιώνω ότι το Αύριο θα είναι καλύτερο για όλους. Με νέες ευκαιρίες, ίσες για όλους.

Αυτό οραματίζομαι, ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΠΕΙΡΑΙΑ.  Και Αυτή την Ευθύνη Αναλαμβάνω. Γιατί εμπιστοσύνη σημαίνει να κάνουμε τον λόγο μας πράξη.

ΕΙΜΑΙ αποφασισμένος να ΤΟ κάνω.

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!  Ενωμένοι!

Η πόρτα του γραφείου μου θα είναι πάντα  Ανοιχτή.  Πριν αλλά και Μετά τις Εκλογές. Για όλους! Και θέλω να το τονίσω αυτό, Ανοιχτή Πόρτα σε ΌΛΟΥΣ!

Με οδηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη μπορούμε να ενώσουμε όλους τους Έλληνες για να γίνει όλη η Ελλάδα μια γειτονιά!

Πειραιώτες και Πειραιώτισσες ας ξεκινήσουμε από δω λοιπόν αυτό το μεγάλο ταξίδι

Από το λιμάνι της καρδιάς μας

Τον Πειραιά μας!

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Για την στήριξή σας!

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε!

 Καλή συνέχεια, & καλή δύναμη στον Αγώνα μας!”.

 

https://www.facebook.com/chr.boutsikakis/videos/914423335589364/?t=8

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı