You Are Here: Home » Uncategorized » ΠΕΝΕΝ: Τραμπούκικη επίθεση από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΝΕΛ

ΠΕΝΕΝ: Τραμπούκικη επίθεση από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΝΕΛ

ΠΕΝΕΝ: Τραμπούκικη επίθεση από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΝΕΛ

Για τραμπούκικη επίθεση καταγγέλλει η ΠΕΝΕΝ τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΝΕΛ Γιάννη Αβραντίνη ο οποίος όπως υποστηρίζει, προσήλθε στα γραφεία της Ένωσης Ναυτών σήμερα στις 11.00 π.μ απειλώντας «θεούς και δαίμονες» εκβιάζοντας και απειλώντας με στόχο να διακοπεί η επίσχεση εργασίας στα πλοία «ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ» και «AQUA SPIRIT» με κύριο αίτημα την διεκδίκηση και καταβολή των δεδουλευμένων τους αποδοχών.

“Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο την νοοτροπία επιχειρηματικών παραγόντων στον χώρο της Ακτοπλοΐας οι οποίοι έχουν την ευθύνη διαχείρισης εταιριών όπως είναι η ΝΕΛ και οι οποίοι πιστεύουν ότι με μεθόδους τσαμπουκά θα επιβάλουν το καθεστώς της απλήρωτης εργασίας στα πλοία τους.

Καμιά πίεση, κανένας εκβιασμός, καμιά μέθοδος της νύχτας και τραμπουκισμού δεν πρόκειται να πτοήσει την ΠΕΝΕΝ να διεκδικήσει και να επιβάλει εδώ και τώρα λύση στο μεγάλο πρόβλημα της μακροχρόνιας απλήρωτης Ναυτικής εργασίας.

Όσοι έχουν ευθύνη στην διαχείριση των εταιριών στην Ακτοπλοΐα και συστηματικά κοροϊδεύουν, εμπαίζουν και εξαπατούν τα πληρώματα πιστεύοντας ότι θα διαιωνίζεται στο διηνεκές η απλήρωτη Ναυτική εργασία πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΝΕΛ αντιλήφθηκε ότι στην ΠΕΝΕΝ δεν περνάνε αυτές οι άθλιες τυχοδιωκτικές πρακτικές του, πήρε το μάθημα που του αρμόζει στο επίπεδο που επιδίωξε να αντιπαρατεθεί με την ΠΕΝΕΝ και προφανώς αντιλήφθηκε με έμπρακτο και σαφή τρόπο ότι οι «μαγκιές» και οι απειλές στον Πρόεδρο της ΠΕΝΕΝ, στην Διοίκησή μας και στα μέλη θα αντιμετωπισθούν με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο που του αρμόζει”.

Η ΠΕΝΕΝ καλεί την πολιτική ηγεσία του ΥΝΑ να πάρει άμεσα τις κατάλληλες πρωτοβουλίες και να δώσει λύση στο σοβαρό αυτό πρόβλημα.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı