You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Ράβε, ξήλωνε…

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Ράβε, ξήλωνε…

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Ράβε, ξήλωνε…

Από τη μια η Υπηρεσία Καθαριότητας καθαρίζει την πόλη απομακρύνοντας το παράνομο διαφημιστικό υλικό, από την άλλη η Δημοτική Αστυνομία ρίχνει πρόστιμα στους παρανομούντες αλλά ταυτοχρόνως, οι θεατρικοί παραγωγοί – επιχειρηματίες που έχουν συμβληθεί και με τον ΟΠΑΝ εξακολουθούν να αναρτούν σε κολώνες και φανοστάτες τα λάβαρα των παραστάσεών τους, βάλλοντας κατά της αισθητικής της πόλης παρόλο που υπάρχουν τα νόμιμα διαφημιστικά πλαίσια – για να προσφέρουν και έσοδα στον Δήμο. Παράλληλα, παρασύρουν και άλλους επαγγελματίες στον χορό της παράνομης και ρυπογόνας διαφήμισης.
Μόλις την περασμένη εβδομάδα το Δημοτικό Συμβούλιο φρόντισε να παραχωρήσει στον ΟΠΑΝ, 30 διαφημιστικές θέσεις σε στέγαστρα του ΟΑΣΑ για την προβολή των θεατρικών παραστάσεων στο Δημοτικό Θέατρο . Δεν τους αρκούν οι νόμιμες θέσεις; Είναι προφανές ότι οι θεατρικοί παραγωγοί – κάποιοι με τεράστια χρέη σε κράτος και αγορά – έχουν «κακομάθει» στον Πειραιά. Παρακάμπτουν τα δημοτικά ταμεία και δεν πληρώνουν τέλη διαφήμισης.
Υπάρχουν ωστόσο, και κάποιοι λιγοστοί επαγγελματίες που επιλέγουν τον δρόμο της νομιμότητας για να διαφημιστούν, συμβάλλοντας έτσι στην εισροή εσόδων στα δημοτικά ταμεία με την καταβολή των προβλεπόμενων διαφημιστικών τελών. Θα επανέλθουμε.


-Εκτός από τους θεατρικούς παραγωγούς υπάρχει και η μόνιμη κομματική διαφήμιση που είναι στο απυρόβλητο

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı