You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » «Πειραιά Πόλη Πρότυπο» και στην Ασφάλεια θέλει ο Νίκος Βλαχάκος

«Πειραιά Πόλη Πρότυπο» και στην Ασφάλεια θέλει ο Νίκος Βλαχάκος

«Πειραιά Πόλη Πρότυπο» και στην Ασφάλεια θέλει ο Νίκος Βλαχάκος

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμά του για μειωμένη παραβατικότητα

Αισθήματα φόβου και ανασφάλειας καταγράφουν στις γειτονιές του Πειραιά ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Βλαχάκος και οι συνεργάτες του. Η έντονη παρουσία λαθρομεταναστών, η αυξημένη εγκληματικότητα σε συνδυασμό με την έλλειψη αστυνομικής παρουσίας και με δεδομένο ότι τα αστυνομικά τμήματα έχουν αποψιλωθεί από προσωπικό, απασχολεί εντόνως τους Πειραιώτες οι οποίοι αναγκάζονται να κλειδαμπαρώνονται στα σπίτια τους μέρα μεσημέρι. Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις, οι πολίτες ενισχύουν την περίφραξη με ακανθώδη σύρματα που θυμίζουν φυλακές, για να αποτρέψουν την επέλαση των αδίστακτων κακοποιών που δε διστάζουν να βασανίσουν τα θύματά τους προκειμένου να τους αποκαλύψουν πού κρύβουν τις οικονομίες τους.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο» θεωρεί το ζήτημα της ασφάλειας πρώτη προτεραιότητα, όπως είχε πει χαρακτηριστικά και στον ταξίαρχο, Γιώργο Παππά κατά τη συνάντησή τους, ζητώντας ενδυνάμωση των Αστυνομικών Τμημάτων και ενίσχυση της αστυνόμευσης με πεζές περιπολίες στους κεντρικούς δρόμους και στις γειτονιές της πόλης.

Το πρόγραμμα του κου Βλαχάκου για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας περιλαμβάνει τον θεσμό του παρατηρητή της γειτονιάς με σκοπό την ταχύτερη και συντονισμένη εξυπηρέτηση του πολίτη, αντικατάσταση του φωτισμού για περισσότερο φως και μειωμένη παραβατικότητα, πάταξη του παρεμπορίου και απαλλαγή της πόλης από τα κυκλώματα που δρουν ασύστολα και ανεξέλεγκτα, προκειμένου, παράλληλα, να τονωθεί η υγιής αγορά προς όφελος του εμπορικού κόσμου.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı