You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Πειραιάς: H Aντιδήμαρχος Οικονομικών για τη μεταστέγαση των Δικαστηρίων

Πειραιάς: H Aντιδήμαρχος Οικονομικών για τη μεταστέγαση των Δικαστηρίων

Πειραιάς: H Aντιδήμαρχος Οικονομικών για τη μεταστέγαση των Δικαστηρίων

Στην ολοκλήρωση του διαγωνισμού και στην τελική μεταστέγαση των Δικαστηρίων Πειραιά στην περιοχή Παπαστράτου, στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Διονυσίου, αναφέρεται σε δήλωσή της η Αντιδήμαρχος Οικονομικών και μέλος της Ομάδας Εργασίας για τη μετεγκατάσταση των Δικαστηρίων Πειραιά κα Αθηνά Γλύκα-Χαρβαλάκου. Συγκεκριμένα τονίζει τα εξής:

«Ως μάχιμη δικηγόρος,  μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά,  Αντιδήμαρχος Πειραιά και μέλος της Ομάδας Εργασίας για την  μετεγκατάσταση των Δικαστηρίων Πειραιά, θα ήθελα να εκφράσω την ικανοποίησή μου, καθώς δρομολογήθηκε οριστικά η επίλυση του μείζονος ζητήματος της μεταστέγασης του Δικαστικού Μεγάρου Πειραιά. Ένα ζήτημα, το οποίο αφορά τους δικηγόρους, τη Δημοτική Αρχή, την πόλη, τους δημότες και είναι κομβικό για τον τόπο μας.

Αν και υπήρξε πρόταση για το κτήριο των Τελωνείων στην Ακτή Κονδύλη, ένα κτήριο που επισκεφθήκαμε και ήμασταν, ως Δήμος Πειραιά, υπέρ του να μετεγκατασταθούν εκεί τα Δικαστήρια, δεν προτάθηκε ως λύση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Έχουμε γυρίσει σελίδα. Η μεταστέγαση στο κτήμα Δασκαλάκη στην περιοχή Παπαστράτου, στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Διονυσίου, εντός των γεωγραφικών ορίων της πόλης μας αποτελεί μια αναπτυξιακή επιλογή που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του Πειραιά, των δημοτών,  των δικαστών, των δικηγόρων, των δικαστικών υπαλλήλων και όλων εκείνων, που δίνουν έναν καθημερινό αγώνα για την ορθή απονομή Δικαιοσύνης.

Αναμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία να δικάζουμε σε ένα σύγχρονο και ασφαλές δικαστικό Μέγαρο, σε ένα κτήριο που μας αρμόζει και ανταποκρίνεται στις βασικές και καθημερινές ανάγκες των συλλειτουργών της Δικαιοσύνης και των Πειραιωτών»!

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı