You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Πειραιάς: 27.100 μάσκες για όλες τις σχολικές μονάδες

Πειραιάς: 27.100 μάσκες για όλες τις σχολικές μονάδες

Πειραιάς: 27.100 μάσκες για όλες τις σχολικές μονάδες

Ο Δήμος Πειραιά παρέλαβε από την Κ.Ε.Δ.Ε. 27.100 μάσκες, τις οποίες ήδη διανέμει σε όλες τις σχολικές μονάδες του Πειραιά για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου.

Ο Δήμος έχει προχώρησε σε όλες τις αναγκαίες προμήθειες υγειονομικού υλικού και εξοπλισμού, προκειμένου οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο ασφαλείς στο πλαίσιο της προστασίας της υγείας από την πανδημία του κορωνοϊού COVID-19.

Συγκεκριμένα, όλες οι σχολικές αίθουσες και οι κοινόχρηστοι χώροι έχουν εξοπλιστεί με αντισηπτικά, καθώς και οι τουαλέτες με σταθερές θήκες με απολυμαντικό υγρό, κρεμοσάπουνα και πετσέτες χειρός, έτσι ώστε το υγειονομικό υλικό να είναι ανά πάσα  στιγμή προσβάσιμο προς χρήση των μαθητών  και των εκπαιδευτικών.

Επίσης, χορηγούνται στους εκπαιδευτικούς ασπίδες προστασίας προσώπου ως επιπρόσθετο μέτρο προστασίας, κατασκευασμένες στο Κέντρο Επιχειρηματικής Καινοτομίας για τη Γαλάζια Ανάπτυξη  του Δήμου Πειραιά «Blue Lab». Επιπλέον, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, ο Δήμος ήδη έχει προμηθεύσει τα Δημοτικά σχολεία με παγούρια για τους μαθητές.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı