You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Πειραιάς: 205 παραβάσεις για τον κορωνοϊό διαπίστωσε η Δημοτική Αστυνομία

Πειραιάς: 205 παραβάσεις για τον κορωνοϊό διαπίστωσε η Δημοτική Αστυνομία

Πειραιάς: 205 παραβάσεις για τον κορωνοϊό διαπίστωσε η Δημοτική Αστυνομία

Συνεχίζονται  οι έλεγχοι της Δημοτικής Αστυνομίας Πειραιά για την τήρηση των μέτρων που αφορούν στην προστασία της υγείας των πολιτών από την πανδημία του κορωνοϊού.

Καθημερινά, σε 24ωρη βάση και με νυχτερινές περιπολίες η Δημοτική Αστυνομία επιχειρεί σε διάφορα σημεία στην πόλη, προκειμένου να αποτραπεί οποιοσδήποτε συγχρωτισμός και να αποφευχθεί η όποια χαλάρωση σχετικά με την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων.

Το τελευταίο διάστημα έχουν διενεργηθεί 4.027 έλεγχοι τόσο σε πεζούς όσο και σε επιβαίνοντες σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και ταξί, για χρήση μάσκας και έντυπο μετακίνησης και έχουν βεβαιωθεί 205 παραβάσεις. Επιπλέον, έχουν ελεγχθεί 210 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά, περίπτερα, ενώ παράλληλα η  Δημοτική Αστυνομία προχωρά σε συστηματικούς ελέγχους και στις Δημοτικές υπηρεσίες (Δημαρχείο, γκαράζ κλπ).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου, με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας Πειραιά έχουν διεξαχθεί τους τελευταίους 4 μήνες 21 κοινοί έλεγχοι με την Εθνική Αρχή Διαφάνειας με μικτά κλιμάκια, κυρίως για τον έλεγχο όλων των λαϊκών αγορών του Δήμου, αλλά και σε σούπερ μάρκετ κ.α.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı