You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Πειραιάς: Χιλιάδες οι διακοπές υδροδότησης και ηλεκτροδότησης κατοικιών

Πειραιάς: Χιλιάδες οι διακοπές υδροδότησης και ηλεκτροδότησης κατοικιών

Πειραιάς: Χιλιάδες οι διακοπές υδροδότησης και ηλεκτροδότησης κατοικιών

Αποκαλυπτικά στοιχεία για τον «αόρατο» Πειραιά που πλήττεται από βαθιά οικονομική κρίση και αντιμετωπίζει τη φτωχοποίηση, παρουσίασε η δημοτική παράταξη «Πειραιάς για Όλους» με αφορμή τη συναυλία για την προστασία του δημόσιου αγαθού του νερού, που πραγματοποιήθηκε στα «Λιπάσματα».

Συγκεκριμένα, από στοιχεία προκύπτει ότι:

· Γίνονται 2500 διακοπές υδροδότησης το μήνα σε νοικοκυριά του Πειραιά από την ΕΥΔΑΠ,

· Έχουν γίνει 12.500 διακοπές ηλεκτροδότησης μόνο από τη ΔΕΗ απ’ την αρχή του χρόνου

· Βρίσκονται σε διαδικασία πλειστηριασμού 135 κατοικίες στον Δήμο Πειραιά λίγες μέρες μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου υπέρ των funds (από 1η Μαρτίου έως 5 Μαΐου 2023).

«Οι αριθμοί και μόνο τρομάζουν και αποδεικνύουν ότι στην πόλη μας, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, εξελίσσεται μία νέα κρίση που βάζει τα νοικοκυριά σε νέα δοκιμασία», υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης. Και προσθέτει:

«Πιστεύουμε ότι καμιά δημοτική αρχή δεν μπορεί να συνεχίσει να παραμένει θεατής επικαλούμενη τις τυπικές (αν)αρμοδιότητες. Η Δημοτική Αρχή πρέπει να γνωρίζει τι συμβαίνει στην πόλη και να αναλάβει πρωτοβουλίες να προστατέψει τα νοικοκυριά και τους δημότες».

Στο πλαίσιο της προσπάθειας της παράταξης να γνωστοποιήσει το μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα μοιράστηκαν φυλλάδια στη συναυλία στον χώρο των Λιπασμάτων, με τα στοιχεία και τις προτάσεις της.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı