You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Πειραιάς: Σήμερα η έφεση της OIL ONE κατά του Δημάρχου Κερατσινίου

Πειραιάς: Σήμερα η έφεση της OIL ONE κατά του Δημάρχου Κερατσινίου

Πειραιάς: Σήμερα η έφεση της OIL ONE κατά του Δημάρχου Κερατσινίου

Σήμερα εκδικάζεται στα δικαστήρια της Σκουζ΄έ, η έφεση που είχε καταθέσει η Oil One κατά του δημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρ. Βρεττάκου, μετά την περυσινή δικαστική απόρριψη της αγωγής της από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Πειραιά.

Η εταιρεία επιδίωκε την προσωποκράτηση του Δημάρχου για ένα έτος καθώς και αποζημίωση 500.000€, κατηγορώντας τον για συκοφαντική δυσφήμιση.

“Η πρόθεση της εταιρείας παραμένει προφανής. Η τρομοκράτηση και ο εκφοβισμός των ανθρώπων της πόλης που αγωνίζονται και διεκδικούν το δικαίωμα να ζουν σε ένα περιβάλλον χωρίς ρύπανση και δυσοσμία” αναφέρει σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, o Δήμαρχος και συνεχίζει:

“Το μήνυμα που θέλει να εκπέμψει η εταιρία ήταν σαφές και κυνικό. Όποιος/ια τολμά να αντιτίθεται στα σχέδια μας θα υφίσταται τις συνέπειες. Προς απογοήτευση τους όμως η πρωτόδικη δικαστική απόφαση δικαίωσε την πόλη μας και τους αγώνες των ανθρώπων για άμεση απεγκατάσταση των βιομηχανιών από τις αυλές των σπιτιών μας. Η προκλητική στάση της Oil Οne δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να μας αποτρέψει απ’ το να παλέψουμε για ένα καλύτερο μέλλον για τους κατοίκους της πόλης μας οι οποίοι καθημερινά είναι αναγκασμένοι να εισπνέουν και να υφίστανται τις -άκρως επιβλαβείς για την δημόσια υγεία- οσμές της Oil One”.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı