You Are Here: Home » ΕΜΠΟΡΙΟ-ΕΠΙΧ/ΣΕΙΣ » Πειραιάς: Προς απόλυτη καταστροφή το λιανεμπόριο από το νέο lock down

Πειραιάς: Προς απόλυτη καταστροφή το λιανεμπόριο από το νέο lock down

Πειραιάς: Προς απόλυτη καταστροφή το λιανεμπόριο από το νέο lock down

Αιφνιδιαστική και απρόσμενη η επαναφορά του lock down για τα καταστήματα λιανικής πώλησης.  Οι έμποροι του Πειραιά νιώθουν ανασφάλεια και απογοήτευση για την οδυνηρή αυτή εξέλιξη που κυριολεκτικά οδηγεί το λιανεμπόριο, που αυτή τη στιγμή ασφυκτιά οικονομικά, στην απόλυτη καταστροφή.

Η αδυναμία των επιχειρήσεων να αντεπεξέλθουν στις βασικές υποχρεώσεις τους είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρη και πολλές από αυτές έχουν μηδενικούς τζίρους.

Οι έμποροι υποστηρίζουν πως “η μέθοδος «ανοίγουμε κλείνουμε» και οι τεράστιες ζημιές που αυτή δημιουργεί είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει σε τραγικά αποτελέσματα, σε κλείσιμο χιλιάδων καταστημάτων και παράλληλα σε απώλεια χιλιάδων θέσεων εργασίας. Όμως όπως επανειλημμένα έχουμε τονίσει δεν κατανοούμε γιατί το λιανεμπόριο μπαίνει για άλλη μια φορά στο στόχαστρο, αφού τα καταστήματα παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας ανταποκρίθηκαν μέχρι πρότινος με κάθε ασφαλή τρόπο στις ανάγκες των πελατών τους.

Δεδομένου ότι οι απώλειες είναι ανυπολόγιστες και η κατάσταση της αγοράς εξαιρετικά κρίσιμη, ζητούν λήψη επιπλέον και αποτελεσματικών μέτρων στήριξης του εμπορικού κόσμου.

 

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı