You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Πειραιάς: Οι εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Πειραιάς: Οι εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Πειραιάς: Οι εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Με απόφαση του Δημάρχου Πειραιά ορίζονται ως Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με θητεία από 12/9/2019 έως 01/9/2020, οι κάτωθι Δημοτικοί Σύμβουλοι:

  1. Αγραπίδης Χρήστος, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών, με την εποπτεία και τον συντονισμό της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών.
  2. Αράπης Δημήτριος,  Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δόμησης & ΓΣΠ, με την εποπτεία και τον συντονισμό της Δ/νσης Δόμησης & ΓΣΠ.
  3. Αργουδέλης Αλέξανδρος, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Οδοποιίας-Αποχέτευσης, με την εποπτεία και τον συντονισμό της Δ/νσης Οδοποιίας-Αποχέτευσης.
  4. Ζηλάκου Χαραλαμπία, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Διοίκησης, Ανθρώπινου Δυναμικού και Κατάρτισης και Βρεφονηπιακών Σταθμών,  με την εποπτεία και τον συντονισμό των Δ/νσεων Διοίκησης, Ανθρώπινου Δυναμικού και Κατάρτισης  και Βρεφονηπιακών Σταθμών.
  5. Καμαράτος Αλέξανδρος, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Ληξιαρχείου & Δημοτικής Κατάστασης και των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών, με την εποπτεία και τον συντονισμό των Δ/νσεων Ληξιαρχείου & Δημοτικής Κατάστασης και των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών.
  6. Καρακατσάνη Αντωνία, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Περιβάλλοντος & Πρασίνου, με την εποπτεία και τον συντονισμό της Δ/νσης Περιβάλλοντος & Πρασίνου.
  7. Μανωλάκος Λεωνίδας, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Μηχανολογικού-Ηλεκτρολογικού, με την εποπτεία και τον συντονισμό της Δ/νσης Μηχανολογικού-Ηλεκτρολογικού.
  8. Μαρκαριάν Χαρουτιούν,  Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Περιουσίας και Κτηματολογίου, με την εποπτεία και τον συντονισμό της Δ/νσης Δημοτικής Περιουσίας και Κτηματολογίου.
  9. Νταϊφά Ειρήνη, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού, με την εποπτεία και τον συντονισμό της Δ/νσης Πολιτισμού.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı