You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Πειραιάς: Με υπερθέαμα πυροτεχνημάτων η έλευση του 2021

Πειραιάς: Με υπερθέαμα πυροτεχνημάτων η έλευση του 2021

Πειραιάς: Με υπερθέαμα πυροτεχνημάτων η έλευση του 2021

Με λαμπρότητα υποδέχθηκε ο Δήμος Πειραιά την έλευση του νέου έτους, καθώς ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα πυροτεχνημάτων, βεγγαλικών και φωτισμών με φόντο το μεγάλο λιμάνι εντυπωσίασε, με τους Πειραιώτες να βγαίνουν στα μπαλκόνια τους για να απολαύσουν μοναδικές γιορτινές εικόνες.

Ο Πύργος του Πειραιά έδωσε το σύνθημα της αντίστροφης μέτρησης για την έλευση του 2021, με τα φώτα του να  πάλλονται σε ένα ειδικά προγραμματισμένο θέαμα με εναλλασσόμενα εντυπωσιακά χρώματα  και δυναμική. Ακριβώς στην αλλαγή του χρόνου και τις πρώτες στιγμές του 2021, ένα συγχρονισμένο show, φωτισμών, εντυπωσιακών εναέριων πυροτεχνημάτων και βεγγαλικών με χρώμα, ρυθμό και ένταση, φώτισε τον Πειραϊκό ουρανό σε ένα υπερθέαμα ορατό και από τις 5 Δημοτικές Κοινότητες, σε όλες τις γειτονιές του Πειραιά.

Ταυτόχρονα, ο Δήμος Πειραιά υποδέχθηκε, τις πρώτες στιγμές του νέου έτους, το πρώτο πλοίο που έφτασε  στο μεγάλο λιμάνι το 2021, το «BLUE STAR CHIOS»,  φωταγωγώντας το μνημείο του «Λέοντος του Πειραιώς» στο Χατζηκυριάκειο και φωτίζοντας το πλοίο κατά την είσοδό του στο λιμάνι.

Η δράση μεταδόθηκε με live streaming από την ιστοσελίδα christmasinpiraeus.com και από τα youtube και facebook του destination piraeus και πραγματοποιήθηκε με την τήρηση  όλων των μέτρων που έχουν ορίσει οι αρμόδιες αρχές και η Πολιτεία για τον  περιορισμό της διασποράς του COVID-19.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı