You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Πειραιάς: Κοντέινερ με 1,2 τόνους κατεργασμένης κάνναβης με προορισμό τη Λιβύη

Πειραιάς: Κοντέινερ με 1,2 τόνους κατεργασμένης κάνναβης με προορισμό τη Λιβύη

Πειραιάς: Κοντέινερ με 1,2 τόνους κατεργασμένης κάνναβης με προορισμό τη Λιβύη

Μέσα σε 520 χαρτοκιβώτια που περιείχαν πολτό από χουρμάδες εντοπίστηκαν 1,2 τόνοι κατεργασμένης κάνναβης στο λιμάνι του Πειραιά. Τα κιβώτια ήταν μέσα σε κοντέινερ που είχε ξεκινήσει στις 21 Δεκεμβρίου από τη Βηρυτό Λιβάνου με προορισμό τη Μισράτα της Λιβύης.

Κλιμάκιο της αμερικανικής υπηρεσίας δίωξης ναρκωτικών DEA ενημέρωσε τις ελληνικές διωκτικές Αρχές και στη συνέχεια κλιμάκια από τις αρμόδιες υπηρεσίες των ΣΔΟΕ, ΕΛΑΣ, Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και Τελωνείων ξεκίνησαν έρευνα και κατάφεραν να εντοπίσουν το εμπορευματοκιβώτιο με δηλωθέν φορτίο είδη τροφίμων το οποίο επρόκειτο να μεταφερθεί στον Πειραιά όπου θα γινόταν μεταφόρτωση σε άλλο πλοίο στις 19 Ιανουαρίου με προορισμό τη Λιβύη.

Στις 16 Ιανουαρίου τα κλιμάκια των διωκτικών Αρχών προχώρησαν στον έλεγχο του εμπορευματοκιβωτίου το οποίο σύμφωνα με τα φορτωτικά έγγραφα μετέφερε 2.276 χαρτοκιβώτια με είδη τροφίμων. Κατά τον έλεγχο του φορτίου προέκυψε ότι σε 520 χαρτοκιβώτια τα οποία περιείχαν πολτό από χουρμάδες είχαν επιμελώς κρυφτεί 6. 304 συσκευασίες με ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης η οποία κατασχέθηκε μαζί με το εμπορευματοκιβώτιο και το σύνολο του φορτίου.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı