You Are Here: Home » ΑΡΘΡΑ - ΓΝΩΜΕΣ » Πατέρα, φεύγω

Πατέρα, φεύγω

Πατέρα, φεύγω

Εσείς είστε και καθάρματα, είστε και ξεφτίλες, είστε και πουλημένα κορμιά και αρπακτικά, και ψεύτες, και ψώνια, μωροφιλόδοξοι. Ολοι σεις που κάνατε τούμπες, κωλοτούμπες και επικύψεις. Που από αρνητές του Μνημονίου, γίνατε υμνητές του. Που ξεπουλάτε όσο όσο την πατρίδα μας – δεν θα διστάζατε να ξεπουλήσετε ακόμα και την ίδια σας τη μάνα – για να αναρριχηθείτε στις υψηλότερες βαθμίδες της κοινωνίας και να γευτείτε την εξουσία. Που καταδικάζετε τον ελληνικό λαό στη μόνιμη φτώχεια για δεκαετίες ενώ εσείς τα φάγατε, τα τρώτε και θα τρώτε αυτά που αρπάξατε από τους Ελληνες πολίτες. Που εξαναγκάζετε τα ελληνόπουλα να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, την πατρίδα τους και να αναζητήσουν δουλειά στο εξωτερικό.

Δούλευα μια ζωή στηριζόμενος σε ίδιες δυνάμεις, χωρίς να ζητήσω χάρες και εξυπηρετήσεις, χωρίς τη μεσολάβηση κάποιου βουλευτή. Ουδέποτα ζήτησα δανεικά είτε από τράπεζα είτε από ιδιώτη. Πάντα πλήρωνα στην ώρα μου φόρους, ασφαλιστικές εισφορές και όλες μου τις υποχρεώσεις. Πάσχισα για τα παιδιά σου, να τα σπουδάσω, να τα προικίσω, να τους εξασφαλίσω μια αξιοπρεπή ζωή και όλα ξαφνικά γίνονται χαρτοπόλεμος. Πασόκοι και Νεοδημοκράτες διέλυσαν, ισοπέδωσαν όσα εμείς οι Ελληνες χτίσαμε με τον ιδρώτα μας τα τελευταία 40 χρόνια.

Ξεχειλίζει η οργή μου, ο θυμός μου, όπως και των υπολοίπων, βλέποντας να εξανεμίζονται κόποι και θυσίες μιας ζωής, να καταρρέει η ελπίδα για επαγγελματική προοπτική των παιδιών μας. Στην οργή προστίθεται κι ο πόνος όταν βλέπω βυθισμένο στην απογοήτευση τα παιδιά μου διαπιστώνοντας ότι δεν υπάρχει αύριο στην πατρίδα τους. Ότι δεν υπάρχει δουλειά, ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να ανοίξουν το δικό τους σπιτικό και να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια. Ότι μόνη λύση είναι να αναζητήσουν την τύχη τους στο εξωτερικό. Η μεγάλη μου το ανακοίνωσε: «Πατέρα, φεύγω».

Δεν θυμώνω, δεν πονάω μόνο για τα δικά μου παιδιά, αλλά για όλα τα Ελληνόπουλα που νιώθουν την ίδια απελπισία. Πλην εκείνων των παιδιών των γνωστών πολιτικών οικογενειών με τα μαύρα στην Ελβετία που φτάνουν για δέκα γενεές.

Αντωνάκη Σαμαρά υποκρίνεσαι. Αποκαλείς καθάρματα τους άλλους και εξαιρείς από αυτά τον εαυτό σου και τους ομοίους σου. Εσείς που καταστρέψατε την Ελλάδα. Που υπογράφατε τη θανατική της καταδίκη επί 40 χρόνια. Τον θάνατο όλων των Ελλήνων.

Νίκος Μιχαηλίδης

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı