You Are Here: Home » ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ » Παναττική στάση εργασίας τη Δευτέρα 28.07 από ώρα 11:00 έως τη λήξη ωραρίου

Παναττική στάση εργασίας τη Δευτέρα 28.07 από ώρα 11:00 έως τη λήξη ωραρίου

Παναττική στάση εργασίας τη Δευτέρα 28.07 από ώρα 11:00 έως τη λήξη ωραρίου

Παναττική Στάση Εργασίας στο Δημόσιο από τις 11.00 π.μ. έως τη λήξη του ωραρίου πραγματοποιεί η ΑΔΕΔΥ με ισχυρή παρουσία στο Εφετείο Αθηνών (Λουκάρεως 7) οπότε και εκδικάζεται η Έφεσή της κατά της Απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (σχετικά με την απεργιακή κινητοποίηση ενάντια στην «αξιολόγηση» των δημοσίων υπαλλήλων).

Στην ανακοίνωσή της υποστηρίζει:

“Η Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ χαιρετίζει τον επίμονο και ενωτικό αγώνα των εργαζομένων στο Δημόσιο Τομέα, οι οποίοι με την καθολική και μαζική συμμετοχή τους στην Απεργία – Αποχή από τις διαδικασίες «αξιολόγησης», δηλώνουν με σαφήνεια ότι δεν θα επιτρέψουν την επιχειρούμενη απορρύθμιση της Δημόσιας Διοίκησης, την προωθούμενη διάλυση των Δημοσίων και Κοινωνικών Υπηρεσιών, την αφαίρεση αρμοδιοτήτων του Δημοσίου και μεταφορά τους στον ιδιωτικό τομέα, τη διάλυση των εργασιακών σχέσεων που προωθούνται από την κυβέρνηση με μανδύα το σύστημα «αξιολόγησης», την συνέχιση της πολιτικής των διαθεσιμοτήτων και των μαζικών απολύσεων στο Δημόσιο, τις νέες μειώσεις μισθών από Σεπτέμβρη.

Η επίθεση που δεχόμαστε οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο Τομέα της χώρας, ειδικά τα τελευταία γκρίζα χρόνια του μνημονίου, δεν θα χει τέλος, αν δεν το δώσουμε εμείς ως αποτέλεσμα της ενότητάς μας και του αγώνα μας.

Ενός αγώνα που δεν είναι συντεχνιακός. Είναι αγώνας για τα Δημόσια και Κοινωνικά Αγαθά. Είναι αγώνας ολόκληρης της κοινωνίας.

Μπροστά σε αυτό τον αγώνα Κυβέρνηση και Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης με φανατισμό επιμένουν στις επιλογές της καταστολής, του αυταρχισμού και της ποινικοποίησης των αγώνων των εργαζομένων.

Η Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ έχοντας πλήρη συναίσθηση των τραγικών συνεπειών των προωθούμενων μέτρων για το Δημόσιο συνολικά, τους εργαζόμενους σε αυτό και τους πολίτες-χρήστες των Υπηρεσιών του, δηλώνει για ακόμα μία φορά την πρόθεση και απόφασή της για συνέχιση με όλες τις δυνάμεις και με όλες τις μορφές, του δίκαιου αγώνα των εργαζομένων στο Δημόσιο, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διασφάλιση των όρων και των προϋποθέσεων επιτυχούς έκβασής του. Συνεχίζουμε αταλάντευτα στο δρόμο του αγώνα, για τη μη εφαρμογή και την κατάργηση του Ν.4250. Συνεχίζουμε την Απεργία-Αποχή από τις διαδικασίες «αξιολόγησης».

Δεδομένης δε, της σοβαρής πολιτικής σημασίας που έχει η δίκη της Δευτέρας 28/7/2014 (11.00 π.μ),

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı