You Are Here: Home » ΝΑΥΤΙΛΙΑ » Παγώνει για το 2012 τα τιμολόγιά του ο ΟΛΠ – Μείωση για τους χρήστες της Ναυπηγ/στικής βάσης σε Πέραμα και Δραπετσώνα

Παγώνει για το 2012 τα τιμολόγιά του ο ΟΛΠ – Μείωση για τους χρήστες της Ναυπηγ/στικής βάσης σε Πέραμα και Δραπετσώνα

Παγώνει για το 2012 τα τιμολόγιά του ο ΟΛΠ – Μείωση για τους χρήστες της Ναυπηγ/στικής βάσης σε Πέραμα και Δραπετσώνα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΠ Α.Ε. αποφάσισε και για το 2012 τη μη αναπροσαρμογή των τιμολογίων του για τις παραχωρήσεις χώρων του λιμένα. Σημειώνεται ότι είναι η τρίτη χρονιά (2010, 2011 και 2012) κατά την οποία ο ΟΛΠ Α.Ε. «παγώνει» τα τιμολόγιά του.

Ειδικά για τους χρήστες των χώρων της Ναυπηγοεπισκευαστικής Βάσης (Πέραμα και Ηρακλέους Δραπετσώνας) το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε τη μείωση του τιμολογίου για το 2012 κατά 15% και για το 2013 κατά 10%. Με το νέο τιμολόγιο η τιμή διαμορφώνεται στα 22,54 ευρώ ανά τ.μ. για το 2012 από 26,52 ευρώ, ενώ για το 2013 μειώνεται περαιτέρω σε 20,29 ευρώ ανά τ.μ.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠ Α.Ε. κ. Γιώργος Ανωμερίτης «Η δυσμενής οικονομική συγκυρία και η κρίση στη ναυπηγοεπισκευή, αποτελούν την κύρια αιτία για την οποία ο ΟΛΠ Α.Ε., όχι μόνο δεν αυξάνει τα ενοίκια των παραχωρούμενων χώρων, αλλά για πρώτη φορά από το 2002 και μετά τα μειώνει. Σημειώνεται ότι από το 2009 και μετά διατηρούσε τα τιμολόγια του επί τριετία σταθερά. Ο ΟΛΠ Α.Ε. θα αποφασίσει στο επόμενο Δ.Σ. του και ένα σύστημα ρύθμισης των χρεών των επιχειρήσεων της Ζώνης παράλληλα με τις αποφάσεις πλήρους ενεργοποίησης της ΝΑΥΣΟΛΠ Α.Ε. προς την κατεύθυνση στήριξης της Ζώνης. Όσο φυσικά θα διατηρείται η κρίση στο Σκαραμαγκά και την Ελευσίνα, τόσο θα εντείνονται και οι πιέσεις στη Ζώνη. Η ναυπηγοεπισκευαστική βιομηχανία της χώρας βρίσκεται σε κρίση με βαρύτατες ευθύνες, έστω και σε διαφορετικό βαθμό, του Δημοσίου, των επιχειρήσεων και των συνδικάτων».

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı