You Are Here: Home » ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ » Πέφτουν στο κενό – Γράφει η Νάνσυ Αλευρά

Πέφτουν στο κενό – Γράφει η Νάνσυ Αλευρά

Πέφτουν στο κενό – Γράφει η Νάνσυ Αλευρά

Εχουν τρομοκρατηθεί οι πολιτικοί μας. Εντρομοι πιέζουν τους εγκεφάλους τους μπας και κατεβάσουν καμιά ιδέα για να αποφύγουν το γιαούρτωμα όσο πλησιάζουμε στις εκλογές. Τώρα αν θα το αποφύγουν…. είναι άλλο θέμα.

Το κόμμα Καρατζαφέρη που βλέπει να ’χει πάρει την κατιούσα στις δημοσκοπήσεις, ανακοίνωσε την ίδρυση Κοινωνικού Παντοπωλείου. Δεν το ’χει σε τίποτα κι ο Σαμαράς να πάρει στην πλάτη το σακί με τις πατάτες και να τις μοιράζει χέρι-χέρι στη λαϊκή με τις τηλεοπτικές κάμερες να δείχνουν λεπτό προς λεπτό την επιχείρηση «επίθεση αλληλεγγύης».

Από την άλλη, το Γραφείο του Γρηγόρη Νιώτη μας ενημερώνει με δελτίο Τύπου ότι ο…. αντιπρόεδρος της Βουλής τέθηκε Επικεφαλής…. της πρωτοβουλίας βουλευτών να απαιτηθεί το κούρεμα των δανείων των Ελλήνων πολιτών! Φαίνεται ότι έχουν δυσκολέψει τα πράγματα για τον ίδιο στη Β΄Πειραιά. Γιατί, όταν τον εγκαλέσουν οι ψηφοφόροι του για την υπερψήφιση των Μνημονίων, εκείνος, τι θα πει; Θα τους κοτσάρει το αίτημα για το κούρεμα των δικών τους δανείων, με την ελπίδα ότι θα τη βγάλει καθαρή.

Ουδείς, λοιπόν, έχει την παραμικρή αμφιβολία ότι πρόκειται για κινήσεις εντυπωσιασμού για να γλιτώσουν τα χειρότερα. Μη μας φανεί περίεργο αν δούμε κάποιους πολιτικούς να χτυπούν την πόρτα μας μεγαλοβδομαδιάτικα προσφέροντάς μας κατσικάκι γάλακτος για το Πάσχα και εντεράκια για τη μαγειρίτσα. Θα δούμε πολλά μέχρι να κλείσουν οι κάλπες και δεν ξέρω κατά πόσο θα πειστούν οι Ελληνες πολίτες για τις αγαθές προθέσεις κάποιων εσχάτως «υπερευαίσθητων» πολιτικών μας.

 

 

 

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı