You Are Here: Home » ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ » «Πέτρο, καλώς ήρθες»

«Πέτρο, καλώς ήρθες»

«Πέτρο, καλώς ήρθες»

Και επισήμως στον ΛΑΟΣ ο Πέτρος Μαντούβαλος. Την προσχώρησή του στις τάξεις του κόμματος ανακοίνωσε ο πρόεδρος Γιώργος Καρατζαφέρης κάνοντας αναφορά στο υψηλό ποσοστό που συγκέντρωσε ως υποψήφιος δήμαρχος στις δημοτικές εκλογές του 2010 στον Πειραιά.

Το έντονο φλερτ στον πρώην γαλάζιο βουλευτή απέδωσε τελικώς καρπούς, τρία χρόνια μετά την αρχική πρόταση που του είχε κάνει εν όψει των εκλογών του 2009 ο Γιώργος Καρατζαφέρης, την οποία όμως τότε δεν απεδέχθη ο Μανιάτης πολιτικός. Ωστόσο, ο Πέτρος Μαντούβαλος ποτέ δεν έκλεισε οριστικά την πόρτα στον ΛΑΟΣ. Αναμένοντας μια κίνηση προσέγγισης από τη Συγγρού, που ποτέ δεν έγινε, ο πρώην βουλευτής διατηρούσε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τον Γιώργο Καρατζαφέρη για παν ενδεχόμενο. Διαπιστώνοντας ότι δεν υπάρχει η παραμικρή διάθεση και επιθυμία από τον Αντώνη Σαμαρά να του προτείνει την επάνοδό του ανταποδίδοντας έτσι την προεκλογική στήριξη που παρέσχε στον Βασίλη Μιχαλολιάκο, εκτίμησε ότι ήρθε η ώρα να κεφαλαιοποιήσει το 19% που έλαβε στις εκλογές για τον δήμο Πειραιά για να επιστρέψει στα κοινοβουλευτικά έδρανα.

Υπενθυμίζουμε ότι υποψήφιοι στην Α΄Πειραιά θα είναι ο κουμπάρος του προέδρου του ΛΑΟΣ, παλιός συναγωνιστής του Μάκη Βορίδη, Χρήστος Χαρίτος, καθώς και η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, πρώην αντιδήμαρχος Σίσσυ Αλιγιζάκη.

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı